Válságban lehet Kucsera Gábor és Tápai Szabina házassága?

Kucsera Gábor és Tápai Szabina házassági válságáról ismerősök beszéltek, majd maga a férj tisztázta a helyzetet.

2022. január 20., 07:40

Szerző:

Arról ír a Blikk című lap friss cikke, hogy válságban lehet Kucsera Gábor és Tápai Szabina házassága. A kajakozó és a kézilabdázónő 8 éve mondták ki az igent és három gyermeket nevelnek, de több százezer követőjüknek feltűnt, hogy nagyon ritkán láthatóak együtt a közösségi médiában, és ha igen, akkor is egy reklám kedvéért, mint alább.

Most több olyan ismerős megszólalt, akik közelről ismerik a sportolópárt, és ők úgy tudják, hogy a házaspár egy nehéz időszakot élhet meg. Egyikük többek között a következőket mondja:

„tavaly nyáron jelentkeztek a problémák, dolgoztak rajta, de nem tudták megoldani. Gábor már korábban elköltözött a Veresegyházán található közös házból, bár van, hogy valamiért ott kell lennie.”

Kucsera Gábor reagált a pletykákra, és kerek perec cáfolta őket, azt mondja, jól megvannak Tápai Szabinával. Hozzáteszi még a következőket is:

„másfél éve hoztunk egy döntést, hogy nem adunk közös interjút, és a közösségi oldalainkon sem posztolunk közös képeket, a gyerekeket sem mutatjuk.”

Kucsera Gábor a napokban egyébként Szabó András Csuti mellett tűnt fel, akinek azonban valóban tönkrement a házassága Kulcsár Edinával. A velük kapcsolatos legfrissebb hírekért kattintson ide!

Sportolók és szerelmek

Hosszú Katinka először a szerelmének mondott köszönetet Tokió után

Esztergályos Patrik vívóról az Exatlonban derült ki, hogy egymásba szerettek Pap Dorcival

Szilágyi Liliána megmutatta vőlegényét Az év sportolója gálán

(A fent kiemelt kép 2018 nyarán készült. Fotó: dfp.hu)