Egymásba szeretett a TV2 realityjének két sztárja, titkolni akarták, de feltörtek az érzelmek

A két fiatal még a műsor előtt szeretett egymásba, titkolták, egy kiesés után derült fény kapcsolatukra.

2022. január 11., 11:44

Szerző:

Váratlan fordulat állt be a TV2 Exatlon című műsorában: kiderült, hogy két játékos egymásba szeretett még a műsor előtt, de titkolták. Kapcsolatukat nem akarták nagydobra verni, de miután egyikük kiesett, a felszínre törtek az érzelmek, és a játékban maradt versenyző végül elárulta, mi a helyzet. Pap Dorci influenszerről és Esztergályos Patrik vívóról van szó – a fiatalember lett az újévkor indult Exatlon Hungary All Stars első kiesője.

A kiesés után Pap Dorci láthatóan meg volt indulva, de amikor Monoki Lehel műsorvezető rákérdezett, hogy milyen kapcsolat fűzi őt Esztergályos Patrikhoz, a lány csak annyit mondott, hogy erről ott és akkor nem szeretne beszélni.

Pap Dorci azonban később a Totem című realityből is ismert Novák Zalánnal beszélgetett egyet, és neki már elmesélte a teljes történetet. Novák Zalán azt mondja, sejtette, hogy van köztük valami, de nem gondolta volna, hogy ilyen mély kapcsolatról van szó.

„Azért váltott ki belőlem ilyen reakciót ez, hogy Patrik nem jött vissza, mert szorosabb kapcsolat van köztünk, mint bárki mással. Már otthon, műsor előtt kialakult ez köztünk, és sokkal jobban el is mélyült ez az egész, mint gondoltuk, vagy mint vártuk. De úgy jöttünk ki Patrikkal, hogy nem szeretnénk ezt nagydobra verni és nem szeretnénk, hogy erről szóljon minden, viszont ez kibukott. Kicsit hamarabb, mint szerettük volna. Úgyhogy én tudtam, hogy ez így lesz, de reméltem, hogy egy kicsit később”

– mondja Pap Dorci az alábbi videóban.

További titkok, amik már nem titkok

Lengyel Tamás 11 hónap után mondta el, hogy született egy gyereke

49 évesen beszélt róla először, de Till Attilának volt egy traumatikus élménye gyermekkorában egy buszon

Damu Roland igazából párkapcsolatban volt a halála előtti hónapokban

(Kiemelt kép: TV2/Exatlon Hungary All Stars)