Till Attila szörnyű titkot árult el a gyerekkoráról

Istenes Bence műsorában, az IstenEstben döbbentett meg mindenkit Till Attila.

2021. december 1., 13:35

Szerző:

Új rész jelent meg Istenes Bence YouTube-os sorozatából, az IstenEstből, amelyben Till Attila egy olyan élményét osztja meg, amit korábban sosem: gyerekkorában egy férfi szexuálisan közeledett hozzá a buszon. Az 50. születésnapját a héten ünneplő műsorvezető így meséli el a történteket:

„emlékszem, hogy egyszer, gyerekkoromban mentem a buszon... Onnan tudom, hogy milyen lehet, amikor ilyen kiszolgáltatott helyzetben vagy. Ez örökre belém égett, hogy állok a kis táskámmal, fogom a fogantyút. A 60-ason, én óbudai vagyok, a 60-as buszon. Mellém áll egy fickó, egy felnőtt, és megfogta a kezem. Előrefelé nézett, megfogta a kezem – én abban a pillanatban tudtam, hogy ez baj. [...] Szerintem 9-10 éves voltam, gyerek. Abban a pillanatban tudtam, hogy juj, ez nagyon rossz. [...] Én úgy lefagytam, nem tudtam, mit kell csinálni, olyan volt, mint egy horrorfilm. Nem is mertem ránézni, felforgattam a szememet, és ő előrefelé nézett ki. [...] Kihúztam a kezem nagyon lassan, nagyon rossz érzés volt, emlékszem rá, hogy menekültem. Imádkoztam, vagy gondoltam, hogy ne nyúljon utánam. Akkor egymás mellett volt a kezünk. Megállt a busz, leszálltam és elrohantam. Kirohantam a világból. [...] Bementem a tömegbe, hogy én a tömegben akarok lenni, hogy ne lássam a gonoszt.”

Till Attila hozzáteszi, hogy bármilyen traumatikus volt is számára ez az élmény, ez még semmi ahhoz képest, hogy lányokkal mik szoktak történni.

Oszvald Marika a műsor másik vendége, és rögtön válaszol, hogy valóban, többször is volt ilyen élménye életében. 18 éves korában például csak úgy belékarolt egy férfi az utcán, és el akarta vinni magával. Oszvald Marika rögtön segítségért kiáltozott, de nem jött oda senki, mert azt hitték, csak egy szerelmi vita zajlik köztük.

„Hétéves koromban is molesztáltak, 18 éves koromban is, és még 18 éves koromban is olyan zavarba jöttem, hogy inkább sírtam és panaszkodtam”

– mondja a továbbra is remek formában lévő színésznő az alábbi videóban.

(Kiemelt kép: Till Attila Instagramja)