Damu Roland titkolta, de élete utolsó hónapjaiban kapcsolatban volt

Damu Roland és titkos szerelme eljegyezték egymást és közös tetoválást is csináltattak.

2022. január 5., 07:45

Szerző:

Damu Roland titkos szerelméről vallottak a december 27-én elhunyt színész hozzátartozói a Blikk című lapnak. A Jóban-rosszban egykori sztárja nem vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy újra szerelmes, de élete utolsó hónapjaiban kapcsolatban élt, párjával összeköltöztek, közös tetoválást is csináltattak.

„Hónapok óta voltak együtt, együtt is laktak, sőt, közös tetoválást is készíttettek, pedig Roland nem volt az a tetoválásos típus. Egy-egy szívecskét varrattak az alkarjukra egymás monogramjával”

– meséli Tóth Zita, aki Damu Roland unokatestvére, és aki együtt nevelkedett a 47 évesen elhunyt színésszel. Tóth Zita hozzáteszi, Damu Roland megkérte szerelme kezét, és a nő igent mondott. Esküvőre azonban már nem kerülhetett sor a híresség egészségi állapota miatt.

„Karácsonykor anyuékhoz akartak menni együtt, de erre már nem került sor. A lány mindenesetre azóta is támogatja anyut, sokszor ott van nála. Érthető módon nagyon megrázta őt Roland halála, ezért nem akar még a nyilvánosság elé lépni”

– többek között ezeket a részleteket árulta el a kapcsolatról az unokatestvér. A rokonok egyébként Vajna Tímeának is üzentek Damu Roland halála kapcsán, erről ide kattintva olvashat bővebben.

(Kiemelt kép: dfp.hu)