Így búcsúztatják a sztárok Damu Rolandot

Nem volt egy egyszerű ember” – Damu Roland halálhírére sok híresség reagált. Íme, kik és hogyan.

2021. december 28., 11:09

Szerző:

Hétfő reggel jött a hír, hogy súlyos betegség után 47 éves korában elhunyt Damu Roland. A tragikus hírre több országszerte ismert személyiség reagált, köztük Németh Kristóf, aki az alábbi fotót osztotta meg színészkollégájáról, azzal a felirattal, hogy:

„legyen sokkal könnyebb az utad, mint amilyen az életed volt. Szia, Roli…”

A Tények Pluszban volt hétfő este egy megemlékezés Damu Rolandról a TV2-n, amelyben Madár Veronika, Nagy Feró és Zámbó Árpi szólal meg az elhunyttal kapcsolatban. Madár Veronika kollégája volt Damu Rolandnak a Jóban-rosszban című sorozatban, ő azt mondja az alábbi riportban, hogy a színész „nem volt egy egyszerű ember sok szempontból, viszont tényleg briliáns tehetség volt, nagyon jó kolléga volt, soha nem volt önző, mindig alázatos volt”. Nagy Ferót Damu Roland fogadott apjának tekintette, a Nemzet Csótánya pedig a következőket mondta:

„őt idegileg készítette ki, hogy iszonyatos napfényről annyira a sötétségbe esett vissza. Ezt nagyon nehéz feldolgozni, azért valljuk be őszintén, és védjük egy picit meg!”

Szintén megemlékezett Damu Rolandról a Való Világból ismert Nagy Alekosz. Ő a Facebookon írta a következőket a színészről, akit a barátjának tartott:

„köszönöm a beszélgetéseket, barátom.”

(Kiemelt kép: dfp.hu)