Meghalt Damu Roland

47 évesen hunyt el Damu Roland, aki két oltás után került koronavírussal az intenzív osztályra.

2021. december 27., 09:55

Szerző:

Meghalt Damu Roland, írja a család közleményére hivatkozva a Blikk. A 47 évesen elhunyt, a Jóban-rosszban Várnagy Elődjeként és a későbbi Vajna Tímea egykori élettársaként ismert színész koronavírussal került vissza a kórházba decemberben. Egy közeli barátja másfél héttel ezelőtt ezt nyilatkozta Damu Roland állapotáról:

„Roland a harmadik oltást is fel akarta venni, ám akkor már rosszul volt, és az orvos így nem is oltotta be. Ráadásul kiderült, hogy elkapta a koronavírust is. Egyben cáfolnám azokat a híreszteléseket, miszerint az életvitele miatt romlott volna az állapota, hiszen az utóbbi időben még csak rá sem gyújtott, alkoholt pedig egyáltalán nem fogyasztott.”

Damu Roland Facebook-oldalán egy barát tett közzé jelentéseket a színész állapotáról, ebben többek között a következő állt:

„megrendülten tudatom, hogy ma éjjel Damu Roland elhalálozott.”

A hírt a család is megerősítette. A színész már korábban is beteg volt és anyagi gondokkal küzdött, szeptemberben a Facebookon kért segítséget ismerőseitől. Decemberben bekerült az intenzív osztályra, mélyaltatásban tartották, műtüdővel lélegeztették. Betegségéről ide kattintva lehet többet olvasni.

Damu Rolandnak két külön kapcsolatból két fia született, valamint egy harmadik kapcsolatból van egy kislánya is, akivel kapcsolatban idén ősszel sejtelmes bejelentést tett.

(Kiemelt kép: dfp.hu)