Damu Roland sejtelmes bejelentést tett gyermeke származását illetően

A színészt arról kérdezte Jakupcsek Gabriella, miért nem fizet gyerektartást.

2021. november 17., 11:06

Szerző:

Nagy vihart kavart beharangozókkal indult a Jakupcsek Night című talkshow az ATV-n, és Jakupcsek Gabriella a legutóbbi adásban Damu Rolandot látta vendégül. A Vajna Tímea exeként is ismert színész az előzetesben arról beszél, hogy sok hölgyet csak azért szeretett, mert az ágyában akarta látni őket, de a műsorban egyéb témák is szóba kerültek.

Amint arról a nyáron a 168 is beszámolt, Damu négy éve nem fizet gyerektartást kislánya, Maja után, nem is találkozott vele. Amikor Jakupcsek Gabriella rákérdezett erre az adás során, és a 47 éves színész a következő választ adta:

„ezek olyan dolgok, amikről nagyon hamar bírósági ítélet fog születni. Az nem kamucikk, hogy nem látogatom a lányomat. De mit mondtál? Nem látogatod a…?”

Jakupcsek viszontválaszát erre a nuus.hu idézi, a műsorvezető tisztázza, hogy arra gondolt, hogy Damu a saját gyerekét nem látogatja.

„A saját gyerekemet. Értem…”

– mondja sejtelmesen Damu. Erre Jakupcsek rákérdez, hogy akkor ezek szerint Maja nem a színész a saját gyermeke-e. Damu válasza erre a következő:

„na, ezek a dolgok, amikről nem lehet beszélni. Hangsúlyozom, minden egyes szavamért vállalom a felelősséget jogilag és emberileg is.”

Amint azt szintén megírtuk, a színészt még tavaly februárban jelentette fel sógornője a gyerektartás elmaradása miatt, ezek szerint a bírósági eljárások hamarosan lezárulnak és kiderül az igazság az ügyben.

(Kiemelt kép: YouTube/ATV)