Damu Roland állapotáról drámai részleteket árult el a nagynénje: ezért nem kaphatta meg a 3. oltást

Damu Roland állapota válságos, jelenleg műtüdőn van.

2021. december 17., 07:44

Szerző:

Tegnap, azaz csütörtökön erősítették meg a hírt, hogy Damu Roland intenzív osztályon fekszik, műtüdővel kezelik. A 47 éves színészt kétszer beoltották, a negyedik hullámban mégis súlyosan megbetegedett a koronavírustól – igaz, az egészségi állapota korábban sem volt tökéletes, Damu szeptemberben kért segítséget, amikor már hetek óta beteg volt, és anyagi helyzete is kétségbeejtővé vált.

Most a Blikk című lap szólaltatta meg a Jóban-rosszban Várnagy Elődjeként országosan ismertté vált színész nagynénjét. Ő többek között a következőket mondta:

„először mélyaltatták és lélegeztetőgépre tették az intenzíven, de nem reagált jól a kezelésre a szervezete, ezért átszállították egy másik kórházba, ahol most is műtüdőkezelést kap. Azt mondták az orvosok, hogy fiatal, egészséges a szervezete, ezért próbálkoznak meg nála ezzel az eljárással. Sajnos, nem kecsegtetnek semmivel, nem is igazán tudnak mit mondani.”

Nyilatkozott Damu Roland egy közeli barátja is, aki cáfolt bizonyos találgatásokat a színész állapotával kapcsolatban:

„Roland a harmadik oltást is fel akarta venni, ám akkor már rosszul volt, és az orvos így nem is oltotta be. Ráadásul kiderült, hogy elkapta a koronavírust is. Egyben cáfolnám azokat a híreszteléseket, miszerint az életvitele miatt romlott volna az állapota, hiszen az utóbbi időben még csak rá sem gyújtott, alkoholt pedig egyáltalán nem fogyasztott.”

Damu Rolanddal párhuzamosan lélegeztetőgépen van Csollány Szilveszter is. A tornász állapota szintén aggasztó, ő nem volt beoltva, mint ahogy Kóbor János és Delhusa Gjon sem. Delhusa Gjon tegnap számolt be arról, hogy tavaly életveszélyes állapotban került egy hétre lélegeztetőgépre a koronavírus miatt.

(Kiemelt kép: dfp.hu)