Megvan az engedély: íme, hova kerülnek majd Kóbor János hamvai

Szűk családi, baráti körben lesz a szertartás, ahol Kóbor János hamvait kedvenc helyén szétszórják.

2021. december 11., 09:52

Szerző:

Kóbor János gyászszertartása december 17-én lesz a budapesti Szent István Bazilikában. A misén beszédet mond majd Frenreisz ­Károly, illetve a rajongói klub vezetője, Gazdag László is, és arra bárki elmehet, lesz azonban egy szűk körű szertartás is, ahol a legendás rockzenész végakaratát teljesítik majd.

Trunkos András, az Omega menedzsere adott újabb nyilatkozatot a Blikk című lapnak, ebből derülnek ki a részletek:

„megkapták az engedélyt, hogy a hamvakat a magyar tengerbe szórják. A pontos időpont egyelőre nincs meg, ám az biztos, hogy szűk családi, baráti körben lesz a szertartás.”

Kóbor Jánosról közismert, hogy nagyon szerette a Balatont és rendszeresen vitorlázott, Trunkos további nyilatkozatából pedig kiderül többek között az is, hogy ő maga rendelkezett így, hogy hamvasszák el, és hamvait szórják majd a Balatonba. Az alábbi videó négy évvel ezelőtt készül, Kóbor János sokat beszél arról, hogy gyerekkora óta sok időt töltött a tavon, mindig is szeretett vitorlázni.

Kóbor Jánost az özvegye, fia és lánya gyászolják, a 14 éves Léna nyilvános levelet is írt elhunyt édesapjához, erről ide kattintva olvashat el egy összefoglalót.

(Kiemelt kép: dfp.hu)