Kóbor János 14 éves lányát összetörte a gyász: Nagy üresség támadt a szívemben

„Még nem tudtam felfogni, hogy soha többé nem fog hazajönni” – íme Kóbor János 14 éves lányának vallomása.

2021. december 10., 08:53

Szerző:

A héten elhunyt az Omega együttes legendás frontembere, és most Kóbor János 14 éves lánya is küldött egy szívszorító levelet a nyilvánosságnak, illetve a Blikk című lapnak arról, hogyan érzi most magát a tragédia után. Alább részleteket közlünk Léna leveléből, a teljes írást ide kattintva lehet elolvasni. Léna édesanyja, Kóbor László özvegye szintén összetört a gyásztól, és Léna féltestvére, a jóval idősebb Dániel állapotáról is nyilatkozott az Omega menedzsere.

„Már az angyalok vigyáznak szeretett Édesapukámra fent a mennyben. Minden olyan gyorsan történt… Még nem tudtam felfogni, hogy soha többé nem fog hazajönni, és átölelni. Nagyon nehéz most megfogalmaznom, hogy milyen érzések kavarognak bennem… Hirtelen, egy nagy üresség támadt a szívemben, és az idő lassabban kezdett el telni. Minden napom egy érzelmi hullámvasút.
Látom a tévében, az újságcikkekben, a sok megemlékezést Rólad, de egyszerűen nem tudom elhinni a történéseket… Még az az emlék lebeg előttem, ahogy Balatonon vitorláztunk, és gondtalanul, boldogan éltünk. Veled a csöndet is élveztem.
Még előttem van az egész élet, de tudom, hogy mindig „itt leszel és fogod a kezemet”, és sosem engeded el! Szívem sosem fog elfelejteni!”

– írja Kóbor Jánoshoz kislánya. Léna a levél egy később részében egy nagy rockzenei példaképet-pályatársat is említ, illetve az Omega több nagy slágerének címét is beleszövi a megható búcsúlevélbe.

„Sosem fogom elfelejteni az illatodat, a szemedet, a mosolyodat, ahogy a színpadon énekeltél, és azt, ahogy Édesanyukámra és Rám néztél!
Biztos vagyok benne, hogy éppen egy fellegi világkörüli turnén vagy Freddie Mercury-val, egy „Éjféli koncerten”, vagy a legnagyobb hullámokat szeled valahol a „Hajnali óceánon”, és újra találkoztál a „Gyöngyhajú lánnyal“. „Fekete pillangók” röpdösnek körülötted és „Régi csibészekkel” nevetgéltek.”

– emlékezik édesapjára Léna.

 

A hét első felében jelentették be, hogy Kóbor János gyászszertartása december 17-én lesz a budapesti Szent István Bazilikában. Itt beszédet mond majd Frenreisz ­Károly, illetve a rajongói klub vezetője, Gazdag László is.

(Kiemelt kép: dfp.hu)