Kóbor János fiát összetörte a gyász

Kóbor János gyászszertartásáról is vannak részletek, tévés közvetítésen gondolkodnak.

2021. december 9., 07:49

Szerző:

Kóbor János hétfőn hunyt el koronavírusban, és az Omega menedzsere most a legendás rockzenész fiáról nyilatkozott a Blikknek, egyúttal új információkat árulva el a gyászszertartásról.

Trunkos András így fogalmazott Kóbor János fiával, a 45 éves, technikusként az Omegával együtt dolgozó Danival kapcsolatban:

„Mecky és Dani nagyon közel álltak egymáshoz, így érthető, hogy a fiú összetört a gyásztól. Jó viszonyuk volt, és nemcsak az apa-fia kapcsolatuk volt példás, de a munkában is megtalálták a közös hangot. [...] Daninak már családja van, és szomorú, hogy az édesapja nem tölthetett elég időt az unokákkal.”

Kóbor János második feleségével, Deme Zsókával 2008-ban házasodott össze, az özvegyet szintén megtörte a gyász. Második házasságából szintén született egy gyermeke Kóbor Jánosnak, Léna még csak 14 éves.

Bejelentették, hogy Kóbor János gyászszertartása december 17-én lesz a budapesti Szent István Bazilikában. Ezzel kapcsolatosan Trunkos András a következőket mondta:

„beszédet mond Frenreisz ­Károly, illetve a rajongói klub vezetője, Gazdag László is. A misére bárki eljöhet, most pedig azon dolgozunk, hogy a televízió is közvetítse.”

(Kiemelt kép: dfp.hu)