Kóbor János felesége teljesen összetört

Zsóka az utolsó pillanatokban is fogta Kóbor János kezét.

2021. december 7., 11:45

Szerző:

Kóbor János egy hónapon keresztül küzdött az életéért, ám szervezete hétfőn feladta a harcot a koronavírussal szemben. A szomorú hírt felesége közölte, aki egy különleges engedélynek köszönhetően az elmúlt hetekben végig a zenész mellett volt – tudta meg a Blikk. Kóbor-Deme Zsóka még az utolsó percekben is fogta férje kezét.

Az Omega managere, Trunkos András elárulta a lapnak, hogy az asszony teljesen összetört, nehezen viseli férje elvesztését, mint mondja, Kóbor János és Zsóka között olyan igaz szerelem volt, amely keveseknek adatik meg.

„Zsóka hívott reggel, majd zokogva csak annyit mondott a telefonba, „Meghalt Mecky”. Szegény csak sír, nagyon nehezen viseli, hogy elment a szerelme. Rajongással imádta, annyira szerette, hogy talán néha már túlzottan is rajongott érte, de ez érthető, és sokan vágynának ilyen házasságra. Me­cky haláláról egyelőre annyit tudok elmondani, hogy a koronavírus és annak következményei miatt ment el. Egy korszak zárult el az elvesztésével, még most sem fogom fel, hogy nincs többé, nem akarom elhinni”

– mondta Trunkos András, aki azt is megerősítette, hogy a legendás énekes nem hitt a vakcinákban, így nem is oltatta be magát, mivel úgy gondolta, a szervezete elég erős ahhoz, hogy legyőzze a koronavírust.

(Kiemelt kép: MTI Fotó: Soós Lajos)