Damu Roland rokonai üzentek Vajna Tímeának

A napokban elhunyt Damu Roland évekig volt Vajna Tímea élettársa.

2021. december 30., 09:59

Szerző:

Hétfőn érkezett a hír, hogy 47 éves korában elhunyt Damu Roland. A színészt azóta barátai-kollégái búcsúztatják megemlékezésekben a közösségi és hagyományos médiában, a Blikk friss cikke pedig már a temetést említi és megszólaltatja Tóth Zitát, Damu Roland jelenleg Angliában élő unokatestvérét, akivel a színész együtt nőtt fel.

„A gyerekkora pokoli volt, sosem kapott elég szeretetet, hatalmas éhség élt benne azért, hogy szeressék, elfogadják. Voltak persze, hibái, az itallal is meggyűlt a baja, de szabadult volna ő is. Volt, hogy sírva hívta az édesanyámat, hogy vigye kórházba, mert belehal az ivásba. Kértük, ne kövesse a szüleit ezen az úton, látta a rossz példát”

– meséli Tóth Zita. Damu Roland a nagynénjénél, Tóth Zita édesanyjánál, Évánál nevelkedett fel, így az unokatestvérek szinte testvérekként éltek. A rokonok szerint a színész a halálos ágyon kérte Évát, hogy ő temesse el, és hogy szülei ne legyenek ott a szertartáson.

A rokonok üzentek Vajna Tímeának is, aki hosszú ideig volt Damu Roland élettársa. A színészt Vajna Tímea (akkor még Palácsik Tímea) bántalmazása miatt ítélték börtönre 2012-ben.

„Timi tőle mindent megkapott, őt szerette igazán. Remélem, most boldog, és üzenem, bontson egy üveg pezsgőt, igyon Roland emlékére”

– mondja Tóth Zita unokatestvére nagy szerelméről.

(Kiemelt kép: dfp.hu)