Durván támadják az Exatlon új műsorvezetőjét a kommentelők

Bejelentette a TV2, hogy Palik László távozása után ki lesz az Exatlon új műsorvezetője.

2022. január 4., 10:27

Szerző:

Palik László tavaly jelentette be, hogy távozik a TV2-től és nem fogja tovább vezetni a csatorna sportrealityjét – az Exatlon új műsorvezetőjének személye most derült ki, a reakciók azonban vegyesek.

Az alábbi poszt tartalmazza, hogy az idei, All Stars évad műsorvezetője Monoki Lehel lesz, akit a Digisport és az Arena4 nézői ismerhetnek sportkommentátorként.

Sok kommentelő azzal reagált a bejelentésre, hogy nem ismerték korábban Monoki Lehelt, más azonban azonnal véleményt alkotott.

Tisztelem a munkásságát! De ez már most nem az igazi

– így szól a legtöbb lájkot kapott komment. Más nemcsak az új műsorvezetőt kritizálja, hanem a régit is:

„nekem egyáltalán nem jön be, pedig Palik László sem volt szimpatikus, de több klasszissal jobb volt. Arról nem is beszélve, hogy az új műsorvezető nagyon részrehajló a bajnokok javára, ami szerintem nem megengedhető.”

Más is hasonlóan érez:

„Palik már néha idegesített, de ő még jobban fog.”

De természetesen a másik oldalt is rengeteg komment képviseli, íme egy hozzászóló, aki jól összefoglalja a helyzetet:

„és megint megmutatkozik a kommentszekcióban a tipikus magyar. Ti semminek nem tudtok örülni, folyton jár a pofátok, hogy ez nem jó, az nem jó... várjátok már ki a végét, épp megszólalt két szó erejéig...”

Hasonló vita dúl Monoki Lehel Facebookján is, ahol szintén van, aki azt írja, hogy „értem én, hogy mindig meg kell újulni… de azért van egy határ. Sajnálom, hogy az egyik legjobb kommentátor eddig süllyed. Se a csatornaváltás, se ez a fajta műsor nem áll jól. További sok sikert. Talán egyszer te is rá jössz hogy tévedtél.” Más viszont így vélekedik: „nekem tetszett Lehel, fiatalos!

(Kiemelt kép: az Exatlon Hungary hivatalos Instagramja)