Palik László nagy bejelentést tett

Döntésének pontos okait egyelőre nem hozta nyilvánosságra.

2021. október 18., 11:07

Szerző:

Három év, illetve három évad után Palik László nem fogja tovább vezetni az Exatlon című műsort, és távozik a TV2-től – derül ki egy friss, a Blikk című lap által publikált közleményből.

„Az Exatlon Hungarynak nagy szerepe volt a TV2 újrapozícionálásában. [...] Ennek az eredménynek az elérésben nagy szerepe volt Lacinak, akinek ezúton is köszönöm azt a nagyon komoly, gyakran emberfeletti teljesítményt és szakmai munkát, amivel hozzájárult a műsor sikeréhez. Én személyesen is sajnálom a döntését, de sok sikert kívánok a jövőbeni terveihez”

– többek között ezt mondja Palik távozásáról Fischer Gábor, a TV2 csoport programigazgatója. Maga a műsorvezető is megszólalt az ügyben, és bár döntése pontos okát vagy okait nem részletezi, a következők szerepelnek sajtóközleményében:

„köszönettel tartozom a TV2-nek, és Fischer Gábor programigazgatónak, hogy 3 évvel ezelőtt gondolt rám és megkeresett ezzel a feladattal, hisz egy életre szóló kalandban volt részem az elmúlt években. És még egy hatalmas köszönet azoknak a TV2-es kollégáimnak, akikkel az elmúlt 3 évben együtt dolgozhattam ezen a műsoron, számomra megtiszteltetés volt Veletek tévézni!”

Nem ez az egyetlen nagy változás Palik László életében mostanság: kattintson ide a cikkünkért, amelyben arról írunk, hogy az 59 éves tévés személyiség új párkapcsolatot kezdett egy ügyvédnővel!

(Kiemelt kép: TV2 Exatlon Instagramja)