Palik Lászlónak új szerelme van

Címlapon, kivel van kapcsolatban Palik, aki jelenleg még nem vált el Marsi Anikótól.

2021. október 14., 07:33

Szerző:

Miután véget ért Marsi Anikó és Palik László házassága, a két tévés személyiség új kapcsolatot kezdett. Marsi Anikó összejött Szulák Andrea exével, Palik Lászlót pedig az általa vezetett műsor, az Exatlon egyik versenyzőjével hozták hírbe.

Nos, a Story magazin legfrissebb számának címlapja szerint Palik Lászlónak új szerelme van, egy ügyvédnő, aki maga is válófélben van, ugyanúgy, mint az 59 éves sportriporter. A lapnak nem ők maguk nyilatkoztak, hanem egy közeli ismerős beszélt róluk.

„Laci kedvese egy igazán karakán jellem, aki tudja, mit akar, és pont ezért nagyon összeillenek. Mindketten igazi sportimádók. [...] Mindemellett két karrierista emberről beszélünk, akik nagyon sikeresek a munkájukban, és emiatt kölcsönösen fel tudnak nézni a másikra”

– áll a névtelen forrás nyilatkozatában, és a lap a címoldalon is fotót közöl a negyvenes ügyvédnőről, a kép azonban el van homályosítva.

Az ügyvédnő sportrajongó, és további közös vonás kettejük között, hogy neki is született gyermeke korábbi házasságából, csakúgy, mint Palik Lászlónak. A kapcsolatról annyit lehet még tudni, hogy már hónapok óta tart, és bár a barátok előtt nem titkolják, még nem döntöttek úgy, hogy a nagy nyilvánosság előtt is beszéljenek róla.

(Kiemelt kép: dfp.hu)