Palik László új szerelme pont Marsi Anikó ellentéte

Külsőre és belsőre is teljesen más Cservenák Alexandra.

2021. augusztus 5., 07:30

Szerző:

Amint azt a 168 is megírta, Marsi Anikó és Palik László szétválása óta már mindkét médiaszemélyiség új kapcsolatot kezdett. Az Exatlon műsorvezetőjének új párja az Exatlon egy korábbi versenyzője a második évadból, Cservenák Alexandra, aki aztán az idei, harmadik évadon már stábtagként dolgozott kint Dominikán – eközben alakult ki a kapcsolat Palik és Cservenák között.

A párról most a Story magazin friss száma közöl cikket, megállapítva, hogy Cservenák kívül-belül sok szempontból az ellentéte Marsi Anikónak. Egyrészt amíg Marsi Anikó szőke hajú és 46 éves, addig Cservenák Alexandra barna és úgy két évtizeddel fiatalabb. A Story azt is kiemeli, hogy Marsi Anikóval szemben Cservenák egy nagy családban nőtt fel és versenytáncosi múlttal rendelkezik, jó mozgású, ráadásul szélsőségesebb természetű és kevésbé alkalmazkodó. Ez utóbbira utalt is az egykori exatlonos versenyző az ottani bemutatkozásában, ahol ekként írta le magát:

„hajlamos vagyok szélsőségekbe esni az élet bármely területén. Akaratos vagyok, önfejű, ami néha áldás, néha átok.”

A fentieket árnyalja, hogy mindezek az információk elsősorban külső forrásokon alapulnak, mert a pár egyik tagja sem beszélt még nyilvánosan a kapcsolatról, közös felvétel sem került nyilvánosságra róluk azóta, hogy Palik tavaly egy érzelmes öleléssel elbúcsúztatta Cservenákot az Exatlonból, ez az ölelés látható a fenti kiemelt képen és az alábbi videóban.