Több évtizedes korkülönbség: Palik Lászlónál 30 évvel fiatalabb új szerelme

Cservenák Alexandra nagyjából Palik lányával egyidős.

2021. július 27., 08:47

Szerző:

Hosszú ideje mentek a találgatások, hogy Marsi Anikó és Palik László házasságának végével a sportriporter kivel kezdhetett új kapcsolatot. Annyit lehetett tudni, hogy az Exatlon 59 éves műsorvezetője egy korábbi játékossal jött össze, és kedd hajnalban tette közzé a Blikk című lap, hogy az illető névtelen források szerint a Palik Lászlónál harminc évvel fiatalabb Cservenák Alexandra, aki tavaly, a vetélkedő második évadának játékosaként került képernyőre. Annak idején a következő miniinterjút adta az Exatlon kapcsán, amiben azt említi magáról, hogy

„hajlamos vagyok szélsőségekbe esni az élet bármely területén. Akaratos vagyok, önfejű, ami néha áldás, néha átok. Nagyon nehéz a realitás talaján maradnom, ez számomra egy örök lecke marad.”

Palik László és Marsi Anikó házasságából két kisfiú született, de a sportriporternek egy felnőtt lánya is van az első házasságából, Júlia, aki nagyjából egyidős Cservenák Alexandrával.

Amint az a múlt héten Dobó Kata kapcsán is szóba került, manapság egyáltalán nem ritka, hogy nagyobb korkülönbség van egy pár két tagja között. Korábbi hazai példák között lehet említeni Andy Vajnát és Vajna Tímeát, de Cooky is 27 évvel idősebb szerelménél és táncpartnerénél, Szécsi Debóránál, illetve hogy a múlt héten a hírekbe került személyeknél maradjunk, a frissen Indonéziába költözött Edvin Marton és Marton Adrienn között szintén van 12 év.