Berki Mazsi felidézett egy emléket, majd megint kiejtett valakit a Dancing with the Starsból

Berki Mazsi háromból háromszor került eddig az utolsó kettőbe, de megint túlélte. Újabb kieső van.

2022. október 23., 10:19

Szerző:

Berki Mazsi eddig minden adásban az utolsó kettő között végezte a Dancing with the Starsban, ez már a harmadik adás volt, de most is el tudta kerülni a kiesést. Az emlékek éjszakája volt most a TV2 celebes-táncos vetélkedőjében, és erről Berki Mazsi a következőket írja az Instagramon:

„ma van az emlékek éjszakája. Egy számomra igencsak meghatározó pillanatot ragadtam ki az emlékeimből. Nekem anyaként talán az a legnehezebb most, hogy minden döntést egyedül kell meghoznom a kislányommal kapcsolatban és bizony ezeknek a döntéseknek súlya van. Minden felelősség rám hárul és ez bizony nem egy édes teher a mindennapokban, mivel mint minden édesanya én is a legjobbat szeretném a kislányomnak. Azért választottam az anyaság kifejezését a táncban, mert ez az az érzés, ami minden eddigi érzést felülmúlt az életemben. Emma számomra a minden. Azonban ebben a táncban nem a saját anyaságomat szeretném eltáncolni! Ez minden anya tánca lesz. [...] Az anyaságról három szó jut az eszembe: önátadás, táplálás, szerelem – és az, hogy az anyák őrzik a világot!”

Nem lehet mondani, hogy Berki Mazsi számára különösebben régi emlék lenne az anyaság, tekintettel arra, hogy még csak a jövő héten lesz egy éve, hogy szült. Mindenesetre alább lehet megnézni, hogyan sikerült a tánc.

A fenti teljesítmény alapján Berki Mazsi megint az utolsó kettő közé került, ezúttal Rubint Réka és Zimány Linda után Bárdosi Sándorral. Íme az eredményhirdetés pillanata, bár ön a címből már tudja, hogy kettejük közül ki esett ki végül.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)