Berki Mazsi keményen visszaszólt egy gonoszkodó kommentelőnek: Majd a kislányodnak is mesélj erről!

Berki Mazsinak beszóltak, nem hagyta annyiban.

2022. október 12., 10:10

Szerző:

Berki Mazsi jelenleg a Dancing with the Stars című celebes-táncos vetélkedő egyik versenyzője. A TV2 showműsorának első része a múlt szombaton volt, ahol Berki Mazsi az utolsó kettő közé került, de végül nem neki kellett távoznia, hanem Rubint Rékának, amiből aztán kisebbfajta botrány lett.

Nos, ezzel kapcsolatban kapott valakitől Berki Mazsi egy igen kellemetlen kommentet az alábbi posztban:

„menj a próbaterembe táncolni, Mazsika, mert szombaton kiesel, ne pózolj!”

Erre Berki Krisztián özvegye a következőket válaszolta az illetőnek szintén kommentben, több mosolygós-szivecskés szmájlival:

„legszebb öröm a káröröm, majd a kislányodnak is mesélj erről, mikor nevetnek rajta az oviban! El tudod mesélni majd, mit érez az, akitől ezt kapja. Az angyalok vigyázzanak rá és Rád is! Hátha megtalálod a belső békét.”

Az eredeti komment beküldője erre azt válaszolja, hogy ő nem rosszindulatú, és ugyanabban a mondatban leidiótázza Berki Mazsit:

„minek kevered ebbe a kislányom, én nem rossz indulatból mondtam, tiszta idióta vagy.”

Berki Mazsi erre is válaszolt:

„valóban? Mesélj, milyen indulatból született az a gyönyörű mondat, amit írtál?”

A kellemetlenkedő kommentelő ezek után a többi hozzászólóval keveredik veszekedésbe, aminek során megjegyzi, hogy „tojók én a Mazsira”, figyelmen kívül hagyva az állítása és a tettei közötti kiáltó ellentmondást.

A szóváltást Berki Mazsi külön Instasztoriban emelte ki, és hozzátette még a következőket:

„soha nem értettem az ilyen kommenteket... Szomorú világot élünk... Őszintén kíváncsi lennék, mi készteti ezeket az embereket az ilyen megszólalásokra!”

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)