Berki Mazsi megtartja a vezetéknevét, Berki Krisztián édesanyja erre mindennek elmondta

Berki Mazsi volt anyósától megkapta, hogy „én biztosan elszégyellném magam a helyében”.

2022. október 11., 08:42

Szerző:

Úgy tűnik, egyre csak romlik tovább a viszony Berki Mazsi és volt anyósa között. Berki Krisztián édesanyja, Júlia már korábban is mondott jópár csípős dolgot májusban elhunyt fiának feleségére, és most itt a következő kör. Ezúttal az a kiváltó ok, hogy Berki Mazsi, aki most a Dancing with the Starsban szerepel, bár új kapcsolatot kezdett, bejelentette, hogy a Berki vezetéknevet megtartja. Teszi ezt már csak azért is, mert lassan egy éves kislányának szintén ez a vezetékneve.

Nem túl meglepő módon a nagymama nem örül menye döntésének a névviseléssel kapcsolatban.

„Nem kéne a Berki nevet megtartania Mazsinak, ha új ura van. Ezzel kapcsolatban csak beleolvastam néhány kommentbe, és én biztosan elszégyellném magam a helyében. Édesanyaként pedig nem is tudom szavakba önteni a fájdalmam”

– méltatlankodik Berki Krisztián édesanyja a Blikk hasábjain.

Szerinte az egykori Katona Renáta már csak azért sem méltó férje nevére, mert annak idején rosszul bánt az urával:

„pokollá tette a fiam életét az utolsó két évben. Követelőzni azt tudott, de nem főzött, nem takarított.”

Berki Mazsi esetleg most főz és takarít éjt nappallá téve, mert annyira elfoglalt, hogy volt anyósával egy ideje nem jön össze a találkozó. Persze az is lehet, hogy csak az anyós kellemetlen megjegyzései miatt nem szeretné a kismama a találkozást, ezt nem tudhatjuk. Egyedül az a biztos, hogy Berki Krisztián édesanyja a következőt állítja:

„most hétvégén is voltam meglátogatni a kicsi Emmát, de Mazsival nem találkoztam, mert nagyon elfoglalt, a bébiszitter hozta le a kicsit, hogy láthassam.”

Most a hétvégén Berki Mazsi a Dancing with the Starsban táncolt, és ugyan bekerült az utolsó kettőbe, de végül nem neki, hanem Rubint Rékának kellett elsőként távoznia a versenyből.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)