Rubint Réka arról beszélt, hogyan lehet, hogy félmillió követője nem szavazott rá a TV2-n

Rubin Réka elsőnek esett ki a Dancing with the Starsból, aminek nyomán felmerül egy érdekes kérdés.

2022. október 10., 14:09

Szerző:

A TV2 Mokka című műsorának vendége volt Rubint Réka hétfő délelőtt azután, hogy az országosan ismert edző feltűnt a csatorna Dancing with the Stars című vetélkedőjében. A szereplés azért váltott ki nagy visszhangot, mert Rubint Réka nemcsak feltűnt, hanem rögtön az első adásban ki is esett. Sokan vitatják, hogy Rubint Réka lett volna a leggyengébb táncos a műsorban, és az edzőnő maga azt vallotta be az Instagramon, hogy fáj neki a kiesés.

Nos, Rubint Réka kiesése már csak azért is lepett meg sok mindenkit, mert a műsor eredményét közönségszavazatok határozzák meg, és Schobert-anyuka kiemelkedően sok követővel rendelkezik a közösségi médiában. Csak az Instagramon 492 ezren követik őt, férjét pedig 375 ezren – az ember azt gondolná, hogy egy ekkora rajongótábornak elégnek kéne lennie ahhoz, hogy az ember versenyben maradjon az első adás végén. Már csak azért is, mert Rubint Réka néhány riválisát lényegesen kevesebben ismerték a műsor kezdete előtt: Iván Bence például most szerepel először hasonló jellegű tévéadásban, 2333 követője van jelenleg az Instagramon.

Rubint Réka a Mokkában a következőt mondta arról, hogy hogyan érzi magát a kiesés után:

„éjszaka most nagyon nem aludtam jól. Valószínű, hogy most jött ki rajtam minden, ami történt nemcsak a hétvége alatt, hanem a felkészülés ideje alatt is.”

Rubint Réka azt említi, hogy még a helyére kell, hogy kerüljenek benne a dolgok, és hozzáteszi, hogy úgy érzi, mindent beleadott, amit tudott volna.

Viszont ezután Istenes László műsorvezető felteszi a következő kérdést:

„az nagyon furcsa számomra, hogy a ti követőitek több[en vannak], mint az egész mezőnyé. Ennek tükrében – mert ez tényszerű – mi a Jóisten történt? Ők moziztak otthon?”

Rubint Réka erre a következőket válaszolja:

„lehet, hogy ez történt, tényleg nem tudom. Én tegnap is az ország 2 pontján megmozgattam közel 1200-1500 embert, feltettem a kérdést, hogy ki az, aki szavazott, 80%-a feltette a kezét, volt, aki mondta, hogy nem tudott... Ezt nem lehet tudni.”

Alább lehet megtekinteni a teljes beszélgetést.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)