A Dancing with the Stars paraolimpikon versenyzője: Nyugodtan szólíthattok kisembernek

Iván Bence úszó szereplése az idei Dancing with the Stars egyik nagy meglepetése.

2022. augusztus 10., 10:31

Szerző:

Nyilvánosságra hozták a Dancing with the Stars idei évadában versenyzők listáját, és a sztárok között egy paraolimpikon is szerepel – Iván Bence. A pécsi születésű úszóval a Bors készített interjút első ilyen tévés szereplése kapcsán, és a sportoló rögtön a megszólítással kezdte, a termetére utalva:

„nyugodtan szólíthattok kisembernek”.

Iván Bence ugyan a DWTS hazai történelmében az első paralimpikon versenyző, külföldön azonban szerepeltek már ugyanebben a műsorban hasonlóan kis növésű emberek. Bár az úszó azt mondja, hogy humorral fog hozzáállni a helyzethez, azért a következőket előre tisztázta:

„kis ember vagyok, de nem bohóc! Kreatív vagyok, kitartó. Egy sportember, aki nem szeret veszíteni.”

A sportoló a következőket írja a műsorban való részvételről az Instagramon:

„eljött az idő, hogy a fürdőgatyámat tánccipőre cseréljem, alig várom már, hogy megmutassam, mire vagyok képes a táncparketten. Nagyon boldog vagyok, hogy Stana Alexandra lett a táncpartnerem, az első találkozás során rögtön egy hullámhosszra kerültünk. Sok vidám és fárasztó próba vár rám, szigorból sem lesz hiány, de egy biztos, életem egyik legkülönlegesebb kalandja veszi kezdetét!”

Igen, Iván Bence partnere az a táncosnő lesz, akiről az elmúlt egy évben párkapcsolatai miatt a legtöbbet lehetett olvasni a lapokban. Idén ősszel újra Stana Alexandra tánctudását csodálhatják majd meg a TV2 nézői.

Gyorstalpaló Stana Alexandráról 3 linkben

Stana Alexandrát és Horváth Grétát hasonlítgatják egymáshoz a kommentelők a táncosnő és Meggyes Dávid legújabb szerelmes fotója alatt

Már semmi sem állhat az útjukba Meggyes Dáviddal: elindult Stana Alexandra válása

Nem fogja kitalálni, Stana Alexandra kivel csináltatott közös tetoválást!

(Kiemelt kép: a Dancing with the Stars hivatalos Instagramja)