Berki Krisztián édesanyja állítja, hogy a fia el akart válni Mazsitól

Berki Krisztián édesanyja, Mayer Júlia újabb vallomása. 

2022. szeptember 7., 07:13

Szerző:

Dagad a botrány Berki Krisztián halálával és azzal kapcsolatban, hogy az elhunyt médiaszemélyiség milyen viszonyt ápolt a feleségével a halálakor. Nem volt titok, hogy a házaspár nehéz időszakon ment keresztül a kislányuk születése után, de azóta egyre durvább dolgok láttak napvilágot. Mayer Júlia, Berki édesanyja korábban állította, hogy a menyének köze van a fia halálához. Nem sokkal később a IX. kerületi szomszédok állították, hogy Berki Mazsi nagyon csúnyán bent a férjével, ám másnap már egy olyan szomszéd szólalt meg, aki a III. kerületből ismerte a családot és kijelentette, hogy az egykori Fradi-vezér fizikálisan bántalmazta, sőt hasba is rúgta a feleségét. Most a gyászoló édesanya arról beszélt, hogy a fia el akart válni a feleségétől. 

Mayer Júlia a fizikai bántalmazással kapcsolatban is megszólalt: 

„Ez nem igaz, a fiam soha nem ütötte meg Mazsit. Ez a nő összevissza hazudozik, amiből már nagyon elegem van. Hagyják békében nyugodni a gyerekemet! Nem fogom engedni, hogy bemocskolják a nevét!”

- nyilatkozta Berki Krisztián édesanyja a Blikknek

Mayer Júlia arról is beszélt, hogy az elmúlt egy évben megromlott Berkiék házassága:

„Az elején tényleg nagyon szerették egymást, de amikor Mazsi terhes lett, minden megváltozott. Folyton csak pénzt követelt a fiamtól, veszekedett vele, majd ott is hagyta őt. Biztos vagyok benne, a menyem a végén már nem is szerette Krisztiánt, csak azt, amihez általa jutott. A fiam is csak szenvedett mellette, el akart válni, de a kislányuk miatt próbált küzdeni, mert nem akarta, hogy Emma is csonka családban nőjön fel, ahogy ő és Natika is”

- folytatta a gyászoló édesanya.

Mayer Júlia hozzátette, hogy az utolsó találkozásnál eléggé tisztességtelenül viselkedett vele a menye. A két nő egy hónappal ezelőtt találkozott egymással, de Berki Krisztián édesanyjának egyáltalán nem tetszett Mazsi stílusa. A gyászoló édesanya az unokájával szeretné tartani a kapcsolatot, de a menyére nem kíváncsi. Kiderült, hogy Mayer Júlia Hódi Pamelával jó kapcsolatot ápol és akkor láthatja Natit, amikor csak akarja. 

A Blikknek egy neve elhallgatását kérő barát is elmondta, hogy Berki Krisztián milyen volt a halála előtt: 

„Nem tetszett, amilyen emberé vált Krisztián az elmúlt években. Teljesen kifordult magából, el is engedtük a kezét, ami, látva a történteket, lehet, hogy hiba volt. Ekkor kezdett el bizonyos szereket is használni, és bár előtte nem ivott, az alkohol után is többször nyúlt bánatában. Nem tagadom, néha ki is kacsintott a házasságából, amelyben boldogtalannak érezte magát”

- nyilatkozta a férfi.

Még több Berki dráma

Egy szomszéd állítja, hogy Berki Krisztián hasba rúgta Mazsit

Botrány: Berki Krisztiánra a halála előtt rendőrt hívott Mazsi, a szomszédok mindent elmondtak

Durva vádak Berki Krisztián édesanyjától, szerinte Berki Mazsi felelős a fia haláláért

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)