Egy szomszéd állítja, hogy Berki Krisztián hasba rúgta Mazsit

Berki Krisztián és Mazsi házassága nem volt felhőtlen.

2022. szeptember 6., 06:23

Szerző:

Berki Krisztián halála 4 hónappal ezelőtt sokkolta a magyar celebvilágot. Az elhunyt médiaszemélyiség özvegye, Berki Mazsi azóta többször megszólalt a gyászáról és látni lehet, hogy nehezen dolgozza fel a tragédiát, de a kislánya, Emma miatt megpróbál erős maradni. Egyre több pletyka kel szárnyra azzal kapcsolatban, hogy mennyire bántalmazó lehetett a házaspár kapcsolata. Mint megírtuk, nemrégiben néhány szomszéd állította, hogy Berki Mazsi csúnyán bánt a férjével, most azonban olyan információk kerültek ki, ahol inkább arról beszélnek, hogy Berki Krisztián volt az, aki fizikailag és lelkileg is bántalmazhatta a feleségét. Nos, az igazságot csak az egykori Fradi-vezér özvegye tudja.

„Az elején, amikor idejöttek, Mazsinak még nagy hasa volt, boldogan várta a baba megszületését. A költözésük jó hangulatban telt, de nagyon hamar elkezdődtek a gondok… Ősszel egyre többször hallottunk veszekedést, – bár nem szerettük volna hallani – és Mazsit kétségbeesettnek láttuk. Később aztán megesett, hogy kirohant a folyosóra és ott kiabált, hogy fél, hogy megöli Krisztián. Dulakodás hangjai hallatszottak, röpködtek a pofonok, még a falakon keresztül is lehetett hallani a csattanást...Borzasztó volt. De nem mertünk tenni semmit, Mazsi nem kért tőlünk segítséget és addig nem akartunk beleavatkozni más életébe”

- nyilatkozta a Borsnak egy szomszéd, aki a III. kerületben lakott egy házban a párral. 

A szomszéd elmondása szerint a tavaly karácsony sem telt jó hangulatban náluk, sőt állítja, hogy Berki hasba rúgta a feleségét: 

„Tavaly karácsony volt, amikor megint hangos veszekedést lehetett hallani. Ekkor már megszületett a közös kislányuk, még alig lehetett egy hónapos, és Krisztián megint agresszíven érkezett haza. Egyszerűen látszott rajta, hogy a sok – vélhetően az edzéshez használt szer miatt eltorzul az arca, olyan tekintete volt, mintha azt gondolná, hogy bárkinek nekimegy... Forrt benne a hormonok gerjesztette indulat, és Mazsi szerencsétlenségére alig ötven kilósan ő volt a villámhárító. A veszekedés verekedésbe, inkább verésbe torkollott, Krisztián dühében hasba rúgta Mazsit úgy, hogy a kezében volt az újszülött is. Abból nagy cirkusz lett, akkor is a folyosóra menekült Mazsi, de akkor sem hívott rendőrt… Kint a teraszon vigasztalhatatlanul csak sírt és sírt”

- folytatta a neve elhallgatását kérő bennfentes.

A Bors felkereste Berki Mazsi családját is és kiderült, hogy a rokonok már tudnak a bántalmazásról. Berki Krisztián özvegye állítólag egy barátnőjének vallott a bántalmazásról, de a szülei nem tudtak semmit, azonban egyszer az izomceleb özvegyének az édesanyja is szemtanúja volt annak, hogy mi történik náluk. A rokon elmondása szerint az elhunyt médiaszemélyiség tavaly ősszel kezdett kifordulni magából, januártól pedig rengeteget ivott, valamint anyagilag sem nyújtott segítséget a feleségének, ezért veszekedtek mindig a pénzen. 

A lap megkereste Berki Mazsit is, de csak szűkszavúan nyilatkozott:

„A családi történetek családi történetek maradnak, nem szeretnék romokat átadni a lányomnak. Ez már nem tartozik a nagy nyilvánosságra”

- nyilatkozta Berki Krisztián özvegye.

Még több Berki sztori

Botrány: Berki Krisztiánra a halála előtt rendőrt hívott Mazsi, a szomszédok mindent elmondtak

Durva vádak Berki Krisztián édesanyjától, szerinte Berki Mazsi felelős a fia haláláért

Berki Mazsi szívbemarkoló üzenete: Nekem most két nagy feladatom van

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)