Berki Mazsi szívbemarkoló üzenete Baliról: Nekem most két nagy feladatom van

„Most már tudom, mit jelent elveszíteni” – írja Berki Mazsi.

2022. június 28., 16:45

Szerző:

Berki Mazsi újra dolgozik, de közben pedig egy elvonuláson van Balin kislányával, Berki Emma Katerinával együtt. Az útra férjével hármasban mentek volna, de a sors úgy akarta, hogy már csak anya és lánya kettesben mehessen el az útra.

Berki Mazsi már több fotót is posztolt erről a kétségkívül gyönyörű helyről, ahol éppen feltöltődik és próbálja magában a helyükre tenni a dolgokat. Legutóbbi posztjában a következőket írja:

„van, amire soha nem tudsz felkészülni. Ilyen az elmúlás. Akkor sem, ha tudod, hogy közeledik. Az idejét senki nem tudja. Te sem, én sem. Fáj? Fáj. De az élet megy tovább. Akkor is, ha fáj. Nekem most két nagy feladatom van: az elengedés és megtartás. Elengedni azt, akivel az egész életemet kívántam megosztani. Megtartani a gyermekem egy életen át. Erőre van szükségem? Igen.
Most már tudom, mit jelent elveszíteni. Most már értelek Téged is, aki hasonló fájdalmon megy át. De csak mi értjük egymást, mert az életet érezni kell és nekünk most ezt az érzést kellett megértenünk. Már azt is tudom, hogy a kérdésekre sokszor nincs válasz. Ez is nehéz, de akkor is tovább kell menni… ”

Berki Mazsi és a gyász

Berki Mazsi vallomása: önzetlenül szerettem ezt az embert, aki annyian utáltak

Berki Mazsi álmában sem gondolta volna, ami legutóbbi videója után történt

Berki Mazsi szívszorító posztot tett közzé apák napja alkalmából

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)