Berki Mazsi megtörte a csendet: Krisztián kért még egy utolsó esélyt

Berki Mazsi először adott interjút férje halála óta: férje utolsó telefonhívásáról is beszélt.

2022. június 17., 07:40

Szerző:

Hat hete érkezett a sokkoló hír, hogy elhunyt Berki Krisztián, és az özvegy, Berki Mazsi most adott először interjút a tragédia óta. A Bors című lapban adott részletes helyzetjelentést arról, hogyan próbál megbirkózni a gyásszal.

„Sajnos akkor halt meg, amikor rendezni tudtuk a kapcsolatunkat, órákon keresztül beszéltünk a tragédia előtti éjszakán. Szerdán kért még egy utolsó esélyt, hogy bizonyítson nekem. Én voltam az utolsó hívása és sms-e a telefonjában”

– emlékezik vissza az özvegy kapcsolatuk utolsó napjaira. Hozzáteszi, hogy bár embertelenül nehéz ez az időszak, nyugtatókra nem szorul rá. A következőképpen fogalmaz:

„sokan aggódtak értem, hogy nyugtatókon élek, de én csak egy alkalommal, a tragédia napjának éjszakáján vettem be egy fél szemet, mert még mindig szoptatok.”

A munka is szóba kerül az interjúban, hiszen Berki Mazsi próbálja elfoglalni magát. Egyrészt mert muszáj ahhoz, hogy megélhetést biztosítson önmaga számára és kislányának, Berki Emma Katerinának, másrészt ahogy ő fogalmaz, hogy ne induljanak be a gondolatai:

„nálam a gyes kimaradt, nekem mindent meg kell tennem, hogy Emma semmiben se szenvedjen hiányt. Egyedüli anyaként családfenntartó lettem. [...] Keveset tartózkodunk otthon, folyamatosan dolgozom és az ügyeket intézem. Munkával és a barátokkal kötöm le magam, ötletelek és ezeknek a megvalósításán dolgozom. Van egy régóta dédelgetett álmom, ami most megvalósulni látszik.”

Péntek reggel meg is jelent Berki Mazsi első olyan posztja, illetve Instasztorijai, amelyekkel influencerként egy-egy terméket ajánl követői figyelmébe.

Van egy terve azonban, ami nem valósult meg. Gesztesi Károly egykori szerelmével, Mattesz Csillával akartak közösen nyitni egy baby spa-t, de Mattesz Csilla inkább mégsem Berki Mazsival vágott bele a vállalkozásba. Az özvegy meglehetősen keményen fogalmaz ezzel kapcsolatban:

„amikor szembesítettem Csilla nénit, akkor mondta el csak nekem, hogy sajnálja, de neki egy biztos pont kell, aki anyagilag biztonságot jelent számára, és úgy gondolta, ez nem én leszek a férjem tragédiája után. Ez egy újabb döfés volt számomra. Csilla nénit egy éve ismerem, és elhamarkodott volt a kijelentésem, hogy a barátunk. A szakmai tudásáért tisztelem, és hálás vagyok, amiért a kislányommal foglalkozott. Üzletileg tisztességtelen volt velem, emberségből nálam megbukott.”

Berki Mazsi a férjére emlékezik

Berki Mazsi megindító beszédet mondott férje, Berki Krisztián temetésén

Berki Mazsi egy dallal emlékezett meg Berki Krisztiánról

Berki Mazsi szívszorító fotót tett közzé

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)