Kiderült, Berki Mazsi milyen vállalkozás beindítását tervezte Berki Krisztián halála előtt

Felmerül a kérdés, hogy miből fog megélni Berki Mazsi mostantól.

2022. június 16., 07:46

Szerző:

Berki Mazsi anyagi helyzetéről készített összeállítást a Blikk. A héten Berki Krisztián anyagi helyzetéről az ügyvédje nyilatkozott, szerinte az elhunyt médiaszemélyiség nem hagyott maga után nagy vagyont, de nagy adósságot sem – egy függőben levő, vitás ügyet leszámítva. Kérdés, hogy az özvegy és 8 hónapos kislánya miből és hogyan fog tudni megélni ezután.

Nos, Berki Mazsit továbbra is csaknem 250 ezer ember követi az Instagramon, tehát ha egyszer visszatér az influencerkedéshez, ez minden bizonnyal bevételi forrás lehet majd számára. Feltéve persze, hogy a potenciális szponzorok a megváltozott helyzetben is kínálnak majd neki lehetőségeket.

Emellett Berki Krisztián halála előtt az özvegy egy gyermekek úszásoktatásával foglalkozó vállalkozás beindítását tervezte Mattesz Csillával, de ez nem valósulhatott meg.

„Mazsi sokáig gondolkodott, időt kért, nem volt még ereje üzleti dolgokkal foglalkozni komolyabban, mert nagyon maga alatt volt. Csilla várt rá, ameddig csak tudott, de végül nem tudta tovább húzni a dolgot, ezért mással indította el a vállalkozást. Ez egy nehéz döntés volt Csilla részéről, de úgy érezte, lépnie kell. A korábban közösen meghirdetett táborukat is azonnal lemondták a tragédia után”

– többek között ezt mesélte a Blikknek egy informátor.

Élete legnehezebb periódusát éli most meg

Videó: Berki Mazsi egy dallal emlékezett meg Berki Krisztiánról

Berki Mazsi szívszorító vallomást publikált: Új fejezet

Berki Mazsi megindító beszédet mondott férje, Berki Krisztián temetésén

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)