Berki Krisztián igazából ilyen anyagi helyzetben volt a halálakor – az ügyvédje árulta el

Berki Krisztián szeretett vagyonosnak mutatkozni, de sokak szerint adósságot hagyott maga után. Íme a valós helyzet.

2022. június 14., 07:30

Szerző:

Berki Krisztián anyagi helyzetéről a médiaszemélyiség életében is gyakran volt szó, hiszen az egykori Fradi-vezér önmagát a siker példaképeként szerette bemutatni, aki luxusautókat használ, márkás ruhákat visel és álomnyaralásokra megy. Ezzel szemben a halála után lábra kapott egy pletyka, ami szerint nagy adósságot hagyott maga után.

Most az RTL Klub Fókusz című műsora Berki Krisztián ügyvédjét szólaltatta meg, Szilágyi Rolandot, aki négy éven át képviselte az országszerte ismert médiaszereplőt. Ő azt mondja, Berki számára élete utolsó időszaka roppant nehéz volt a magánéleti válság és különböző egészségügyi gondok miatt: légzési nehézségekkel és magas vérnyomással küzdött, minden bizonnyal a testépítés hozadékaként.

Az ügyvéd cáfolja azonban, hogy kirívó adósságai lettek volna Berkinek: azt mondja, átlagos mértékű adósságai voltak, ami alól az egyetlen kivétel a lakásfelújításos ügy, amelyben valóban milliókkal tartozik, és aminek rendezése most az özvegyre, Berki Mazsira hárul. Több tartozására utalva az ügyvéd a következőket mondja:

„ezek is rendezve lettek az elmúlt időszakban. Krisztiánnak nem az adósság volt a problémája, hanem hogy folyamatosan jöttek a rosszabbnál rosszabb események és kudarcok.”

Szilágyi Roland arról is beszél az interjúban, hogy – amint azt sokan sejtették – Berki bár jól élt, azért nem feltétlenül volt annyira vagyonos, mint amilyennek mutatta magát:

„felépített magáról egyfajta nimbuszt, hogy ő egy vagány, vagyonos srác, aki mindent megtehet. Ebben persze volt jelentős túlzás, de zseniálisan megélt abból a világból, amit felépített maga köré.”

Íme a Fókusz riportja, kattintson a play gombra!

Berki Krisztián ügyében további friss hírek

Hódi Pamela ezt gondolja Berki Krisztián halála után egy hónappal

Schobert Norbert vallomása: Nem akarok Berki Krisztián sorsára jutni

Kiderült, Berki Krisztián édesanyja mit szeretne a fia örökségéből

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)