Berki Krisztián súlyos adósságot hagyhatott hátra, Berki Mazsi próbál törleszteni

Berki Krisztiánnak több tízmilliós adóssága lehetett. 

2022. június 9., 07:19

Szerző:

Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi és az édesapja, Berki Ferenc próbálják törleszteni az adósságot, amelyet a 41 évesen elhunyt médiaszemélyiség hagyhatott maga után. A Blikknek egy neve elhallgatását kérő ismerős azt nyilatkozta, hogy Berki Mazsi most leginkább a munkába menekül, de emellett a férje hátrahagyott ügyeit is intéznie kell. A lap értesülései szerint több tízmillió forintnyi adósságról van szó.

„A vállalkozása mellett a férje által hátrahagyott ügyeket is igyekszik intézni, amibe a tartozások felszámolása is beletartozik”

- nyilatkozta az ismerős a Blikknek.

„Albérletben lakott, a luxusautókat bérelte, vagy csak odaállt melléjük egy-egy fotó erejéig, és a sokak által irigyelt életvitele nagy része reklámszerződések és céges megállapodások eredménye. Mindenki azt hitte, rengeteg pénze van, milliomos, pedig nem”

- nyilatkozta korábban egy ismerős. 

Néhány hónappal ezelőtt itt a 168.hu oldalán is megírtuk, hogy Berki állítólag a budapesti lakásának felújítási árával is tartozott volt lakberendezőinek, valamint állítólag Hódi Pamelának is tartozott a gyerektartással. Berki Mazsi a lap információi szerint az elhunyt sztár édesapjának segítségével próbál törleszteni.

„Mazsi próbálja felgöngyölíteni, milyen tartozásokról van szó, és már többeket megkeresett, hogy tárgyaljon. Volt, akivel egyezségre jutottak, és már az összeget is kifizette”

- mondta egy névtelen forrás a lapnak.

Még több hír Berki Krisztián halálával kapcsolatban

Videó: Berki Krisztián temetésén összetört Hódi Pamela

Berki Krisztiánt mégsem koporsóban temették el

Berki Krisztián temetése: kiderült, ki hagyta ott a titokzatos üzenetet

(Kiemelt kép: dfp.hu)