Berki Krisztiánék állítólag milliókkal tartoznak, ebből per lesz

Berki Krisztiántól milliókat követelnek, íme, miért.

2022. április 19., 07:58

Szerző:

Berki Krisztiántól és feleségétől milliókat követelnek volt lakberendezői, írja a Blikk című lap. Egy lakberendező pár azt a lakást újította fel, amely korábban az Édes élet című realityben volt látható, és amely Berki Krisztián édesapjának nevén van. Eredetileg az egykori focista feleségével, Berki Mazsival állapodtak meg, úgy, hogy a lakhatatlan állapotban levő lakást felújítják, majd azzal 12-16 hónapig rendelkezhetnek, azaz kiadhatják vagy beköltözhetnek – így kellett volna megkapniuk munkájuk ellenértékét.

„15-20 millió forintra saccoltam a felújítás költségét, de Krisztián azt mondta, nincs ennyi pénzük. Mazsi állította, ne aggódjunk, állította, mindenre szerez szponzort, biztosít közösségi médiás, tévés megjelenést nekünk és a közreműködő cégeknek is, amelyektől a kapcsolataim révén kedvezményeket is kapott, ám ezek a megjelenések csak részben valósultak meg”

– mondja az egyik lakberendező az ügy kezdetéről. Nyilatkozatából kiderül, hogy amikor Berki Mazsi teherbe esett, férje vette át a dolgok irányítását. Berki Krisztiánt nehezen érték ekkor utol, majd amikor sikerült...

„Mikor végre sikerült összeülnünk, azt mondta, eladja a lakást és elválik. Mindezt a kisbaba érkezése előtt nagyjából egy hónappal... Sokkolt minket, hogy ilyet mond és milyen stílusban beszél a feleségéről”

– állítják a lakberendezők, akik egyre nehezebben tudták befejezni a luxuskivitelű lakáshoz szükséges munkálatokat, mivel nem kapták meg az anyagokhoz szükséges pénzt. Még egy részlet a nyilatkozatukból:

„teljesítettük, amiben megállapodtunk, elvégeztünk minden munkát. Utána szerettünk volna elszámolni, átadni a kulcsokat, ám erre sem volt lehetőség, mert Krisztiánék minden találkozót lemondták, s egy idő után eltűntek, nem reagáltak a megkereséseinkre.”

A két lakberendező ezért a cikk szerint úgy döntött, hogy bírósághoz fordulnak, mert Berkiék nem tartották be, amit vállaltak, így milliókkal tartoznak nekik.

Berkiék ügyes-bajos dolgai (inkább bajos, mint ügyes)

Berki Mazsi elárulta: nem lett jó vége, amikor Berki Krisztiánt először magára hagyta a kisbabával

Berki Krisztián jogerősen pert vesztett, íme, mennyit kell fizetnie Hódi Pamelának

Berki Krisztián trágár posztban írja le legnagyobb veszekedéseit a feleségével

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)