Berki Krisztián trágár posztban írja le legnagyobb veszekedéseit a feleségével

„Te beteg állat vagy!” – így ment az üvöltözés Berki Krisztiánéknál.

2022. január 27., 09:33

Szerző:

Ma van Berki Krisztián és felesége, Berki Renáta házassági évfordulója. Amint azt először a kommentelők kiszúrták, majd maga a pár is megerősítette, az utóbbi hónapokban kemény krízisen ment keresztül a kapcsolatuk.

A két médiaszemélyiség elárulta azóta, hogy pszichológushoz fordultak a problémáikkal, és Berki éppen ezt a témát veszi elő az alábbi posztjában az Instagramon, amelynek apropója a házassági évfordulójuk. A férj a következőket írja.

„Tudjátok, én 1 hónapja is még válni akartam. Azt éreztem a feleségemen, hogy gyűlöl, de annyira, amennyire embert lehet gyűlölni… Aztán egyszer csak tudod, amikor az egyik fél üvölt: te beteg állat vagy, neked pszichológushoz kéne elmenned, 2 választásod van: 1. kib@szottul megsértődsz. Egóból, hogy neked senki ne mondja már meg, és itt már vesztes vagy…. 2. vagy tényleg elmész és kérsz segítséget. Persze csakis akkor, ha a kapcsolat és a házasságotok előrébb való és fontosabb a saját személyednél! (Mert ugye mindenki ezt mondja, csak nem úgy cselekszik.) Tudjátok, Ő akkor is szeret, amikor gyűlöl és kiabál. Pedig könnyebb lett volna elengednie a kezem, de nem tette, sőt, gyűlölve szorította a leginkább, és nem engedte el... Ő az igazi Nő, az igaz szerelem és most már az igazi szövetségesem.
Két Nő van ma, aki megmentette a házasságomat: szerelmem és Zsóka, a pszichológusom. És tudjátok, mi kell hozzá? Szinte semmi, csak te magad, hogy akard, és ha akarod, a pszichológus egy valós és biztos keretet ad hozzá, amelyre minden párnak szüksége lenne…. Tudjátok, szeretnék a legjobb apa és férj lenni, de azt nem tanítják sehol… pedig többet jelent mindennél”

– írja Berki Krisztián az alábbi posztban.

Hangos hírességek

Puzsér Róbert magából kikelve osztotta ki Kulcsár Edinát és Csutit

Hegyi Barbara: Eszenyi ordítva, zokogta közölte velünk, hogy meg akarjuk ölni

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)