Berki Krisztián pszichológushoz fordult segítségért

Miután párkapcsolati problémáikról beszélt a felesége, Berki Krisztián elárulta, pszichológushoz ment.

2021. december 16., 08:31

Szerző:

Az elmúlt hetekben egyre többen beszéltek arról a pletykáról, hogy válságba juthatott Berki Krisztián házassága, többek között mivel feleségével jó ideje nem posztolnak több közös képet. Berki Mazsi kedden reagált is ezekre a feltételezésekre a Reggeli című műsorban az RTL Klubon, ahol a többek között a következőket árulta el:

„Krisztián azt mondta, hogy ő a múlt héten érezte meg, hogy Emma itt van, hogy Emma őt is számításba veszi. Emmának ugye anya van csak. És közöttünk kialakult az elejétől egy nagyon-nagyon különleges kapcsolat, azonban a Krisztián ezt nem érezte. Most már kezdi átérezni, hogy milyen is ez az érzés. Én azt gondolom, hogy az apáknak ez sokkal nehezebb az elején. Sajnos ez így van rendjén. Nem mindenkinek akkor jön az érzés, amikor ő azt szeretné.”

Miközben a velük kapcsolatos hírek erről szólnak, Berki Krisztián egy posztban arról számolt be az Instagramon szerda este, hogy pszichológushoz fordult. A következőket írja az alábbi posztban:

„Roboz Zsóka az „agyturkászom”.
„Amit az igazság kimondása meg tud ölni, azt hagyd meghalni…” (Immanuel Kant)
Zsókával még Fem3-as időszakomban találkoztam, akkor én műsorvezető voltam, Ő pedig pszichológusként szakértő volt nálunk megannyi témában. Már akkor felvetődött bennem és megfogalmazódott, hogy érdemes lenne hozzá járnom, egyeztetnem, hiszen amikor akkor mész vagy fordulsz szakemberhez, amikor már érzékelhető a baj, az lehet, hogy már késő. Zsókához már évekkel ezelőtt jártam beszélgetni, majd pedig ma most újra jöttem hozzá, mert szeretnék vele újra rendszeresen beszélgetni magamról, az érzéseimről, hogy Ő mint a pszichológusom, sokszor az életvezetőm, az, aki egyenesben és a megfelelő úton tud tartani engem.”

Íme a közös fotó.

Berki Krisztiánnal kapcsolatos hír volt továbbá a napokban, hogy első fokon elvesztette a pert volt élettársa, Tóth-Hódi Pamela ellen. Erről ide kattintva olvashat bővebben.

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)