Berki Krisztiánéknál ez vezetett majdnem váláshoz kislányuk születése után

Berki Mazsi először beszél a házassági válságról, amely Berki Krisztiánnal nemrég kialakult köztük.

2021. december 14., 11:06

Szerző:

Berki Mazsi videóhíváson keresztül kapcsolódott be ma, azaz kedd reggel az RTL Klubon a Reggeli című adásba, és a beszélgetésben szóba kerül, hogy sokan úgy tudják, válságba került a házasságuk Berki Krisztiánnal. A házaspár kislánya, Berki Emma Katerina november elején született meg, és most a család követői többek között abból következtettek arra, hogy újra közel kerültek Berkiék a váláshoz, hogy hetek óta eltűntek az Instagramról a korábban rendszeres közös fotók.

Ezúttal is egyedül köszönt be Berki Mazsi a reggeli műsorba, ezért Nádai Anikó a híresztelésekre utalva megkérdezi tőle az alábbi adásrészletben, hogy hol van a férje.

„Itt van velünk”

– oszlatja el a pletykákat Berki Mazsi, majd az okokkal folytatja.

„Nem érkezett meg nála az elején ez a... Én azt gondolom, hogy egy apának sokkal nehezebb, mint egy édesanyának. Nagyon nagy, illetve sok elvárásaink vannak, és Krisztián azt mondta, hogy ő a múlt héten érezte meg, hogy Emma itt van, hogy Emma őt is számításba veszi. Emmának ugye anya van csak. És közöttünk kialakult az elejétől egy nagyon-nagyon különleges kapcsolat, azonban a Krisztián ezt nem érezte. Most már kezdi átérezni, hogy milyen is ez az érzés. Én azt gondolom, hogy az apáknak ez sokkal nehezebb az elején. Sajnos ez így van rendjén. Nem mindenkinek akkor jön az érzés, amikor ő azt szeretné.”

Itt Nádai Anikó aztán utal arra, hogy a helyzetet minden bizonnyal tovább nehezítette, hogy nem sokkal a baba születése után Berki Mazsi koronavírusos lett, amiről itt írtunk részletesebben. A teljes beszélgetés alább tekinthető meg.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)