Nem várt eredmény: Berki Mazsi koronavírusos

Berki Krisztián felesége három hete szült, most pozitív lett a Covid-tesztje.

2021. november 24., 16:13

Szerző:

Berki Mazsi három héttel ezelőtt szülte meg első gyermekét, amint arról a média gyakorlatilag minden szegletében hallani lehetett. A kismama azonban most rossz hírt kapott: koronavírusos – de mint írja, ezt is mosolyogva vette tudomásul. Egy rutintesztelésnél derült ki a diagnózis, Berki Krisztián felesége a következőképpen írja le a történteket:

„tegnap Kecskemétre látogattunk a kislányommal, hogy meglátogassuk a dédit. A találkozás előtt ellátogattam a Nemzetközi Oltóközpont szűrőállomására, hogy megbizonyosodjak arról, hogy egészséges vagyok-e, azonban nem várt eredményt kaptam. A gyorstesztem pozitívat mutatott, majd tegnap éjfél előtt sms-ben is jött az értesítés a PCR teszteredményemről, mely szintén pozitív lett.”

A meglehetősen hosszú posztból az derül ki, hogy Berki Mazsi nem gondolta volna, hogy tényleg koronavírusos, bár bizonyos tünetei mintha mégis lettek volna. Ezekről szerda este az Instagramon élőben bővebben fog beszélni. Egyelőre ennyit árul el:

azt gondolom, hogy az esetem kiváló példa arra, hogy bár nem is gondoljuk, nem is érezzük, hogy betegek vagyunk, a baj mégis megtörténhetett volna. Ezért szeretném Veletek ma este élőben megosztani, hogy pontosan mikor és mit kezdtem el érezni, hogy ha esetleg valaki magára ismer, akkor menjen önkéntes karanténba, illetve lehetőség szerint végezzen el egy gyors és egy PCR tesztet a családja és környezete érdekében. [...] Hálás vagyok és szerencsésnek érzem magunkat, mert a családunk minden tagja jól van! És ez a legfontosabb!

A teljes poszt alább található.

A koronavírus-járvány negyedik hulláma sok hírességet elért hazánkban, a múlt héten Hosszú Katinka jelentette be, hogy elkapta a vírust.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)