Megszületett Berki Krisztián második kislánya, a császármetszést élőben közvetítették

A sok érdeklődőtől összeomlottak a szerverek. Már a baba nevét is lehet tudni.

2021. november 5., 07:21

Szerző:

Amint arról a 168 óra is beszámolt, csütörtök este megindult a szülés Berki Mazsinál, és ezzel együtt beindult a közvetítés is a teleport.hu című oldalon, ahol 1490 Ft-ért lehetett élőben követni az eseményeket. Péntek hajnalra megszületett Berki Krisztián második kislánya, aki az első közös gyermekük feleségével, Berki Renátával.

A baba nevét is lehet már tudni: Berki Emmának hívják, 3200 grammal és 56 centiméterrel jött a világra. Ez utóbbi két adat már csak azért is érdekes, mert korábban fogadni lehetett rá, hogy mekkora lesz a kislány a születéskor.

Berki Emma császármetszéssel jött világra, a Blikk tudósítása szerint édesapja elsírta magát, amikor odaadták neki újszülött kislányát. Berki Krisztián végig a felesége mellett ült.

Berki Krisztián a fenti posztban azt írja, hogy 32 ezer látogató követte figyelemmel a szülést az éjszakai időpont ellenére. Az újonnan beindított streamingszolgáltatás szerverei nem voltak felkészülve ekkora érdeklődésre, így a közvetítés néha összeomlott, voltak fennakadások.

(Kiemelt kép: a Teleport.hu Instagramja)