Berki Mazsi elárulta: nem lett jó vége, amikor Berki Krisztiánt először magára hagyta a kisbabával

Berki Mazsi arról beszélt, hogy most már férje, Berki Krisztián is sokat segít a gyereknevelésben.

2022. április 6., 12:19

Szerző:

Berki Mazsi volt az egyik vendége a Reggeli című műsornak az RTL Klubon szerdán. Az influenszerkedő kismama magával hozta kislányát, az öt hónapos Berki Emma Katerinát, de az anyuka többet beszélt a férjéről, Berki Krisztiánról. A házaspár három hetet töltött nemrég Mexikóban.

„Krisztián egy kicsit elvonult. Volt egy guruja kint. Mindennap volt egy kis tanítása és volt egy elvonulása is. Emellett elkezdett jógázni, minden nap edzett és mentálisan is próbálta edzeni magát”

– mondja Berki Mazsi, hozzátéve, hogy végre visszakapta azt a Berki Krisztiánt, akihez hozzáment feleségül. Arra a kérdésre, hogy férje kiveszi-e a részét a baba gondozása körüli feladatokból, Berki Mazsi szintén megadta a választ.

„Ma már magához képest nagyon sokat segít. Kint Mexikóban egyszer magukra hagytam őket, az nem sikerült annyira jól, nem volt jó a bemutatkozó, Emma sírt”

– sztorizik Berki Mazsi, de hangsúlyozza, hogy ez most már a múlté, most már időnként magára hagyja a babát az édesapjával.

Alább tekinthető meg az interjú, amiből kiderül az is, hogy március elseje óta a kismama húsmentesen étkezik (de halat azért eszik) – igaz, húsvétra már rendelt sonkát, szóval egyelőre nem számít arra, hogy örökre ki fog tartani a vegetáriánus étrend mellett.

Berkiék

Videó: megvolt az első tévés szereplése Berki Krisztián és Mazsi kislányának

Berki Krisztián és felesége egyértelmű fotóval demonstrálják: nagy fordulat állt be kapcsolatukban

Berki Krisztián elárulta, mi kellett ahhoz, hogy Mazsival újra egymásra találjanak

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)