Berki Krisztián elárulta, mi kellett ahhoz, hogy Mazsival újra egymásra találjanak

Berki Krisztián a házasságáról vallott: így találtak újra egymásra Berki Mazsival. 

2022. március 21., 09:56

Szerző:

Berki Krisztián és felesége, Berki Mazsi házassága hosszú hónapokig válságban volt. Mint megírtuk, a sztár a mexikói utazásuk előtt is egy hotelben élt a közös családi fészek helyett. Néhány napja azonban a házaspár egy szerelmes fotót tett közzé, amiből a rajongók természetesen arra következtettek, hogy sikerült megoldaniuk a problémáikat. 

A botrányokról híres celeb most a Borsnak adott exkluzív interjút a házasságáról. 

„Több mint fél éve egy olyan útra léptem, ami alapján ma már főleg az érzéseimre tudok hagyatkozni. Míg üzletben mindig, párkapcsolatban soha nem a szívemre hallgattam, ezt fordítva kellett volna csinálni, de ez az én leckém és az én utam, amit végig kell járnom! Ma már sikerül a jelenben élnem, ezt próbálom boldogságban, szeretetben és párkapcsolatban tölteni. Mazsival messze kellett jöttünk Magyarországtól – egy olyan helytől, ahol ha kilépünk az utcára, közszereplők vagyunk – ahhoz, hogy újra egymásra találjunk. A minap együtt vacsoráztunk, akkor azt mondta nekem a feleségem, abba a Berki Krisztiánba szeretett bele, ami itt vagyok. Otthon sok külső hatásnak van kitéve a házasságunk, ezt kell megtanulnunk függetleníteni a mindennapokban tőlünk. Biztos vagyok benne, hogy a mi visszatalálásunkhoz óriási segítségünkre voltak a terapeutáink”

- mesélte a lapnak Berki. 

Habár a mexikói kiruccanásnak köszönhetően a pár újra egymásra talált, Berki Krisztián boldogsága mégsem lehet felhőtlen, ugyanis nagyon hiányzik neki nagyobbik lánya, Nati, aki még az előző párkapcsolatából született. Szerencsére azonban az édesapa mindennap tud beszélni Magyarországon maradt kislányával videóhíváson keresztül. 

Berki azonban nem csak pszichológus segítségét kérte, ugyanis a terapeutája Roboz Zsóka mellett egy gurura, Ilkó Péterre is számíthat, hogy tovább tudjon haladni és elérje a kitűzött céljait.

Péterrel 2013-ban találkoztam először a FEM3 Cafe-ban, ahol táplálkozási- és életmód tanácsadóként volt jelen. Akkor kértem meg őt, hogy segítsen egy testépítő verseny felkészítésében nekem. Jól tudtunk együtt dolgozni, és bár akkor a közös munka véget ért, de a későbbiekben is bármikor hozzá fordultam a kérdéseimmel, mindig kaptam segítséget tőle. Péter a gurum, számomra hiteles ember, mert nemcsak a tanulmányai, de a személyes élettapasztalatai is segítenek, és úgy érzem, most érkezett el az a pillanat, hogy új életet kezdjek, ehhez pedig ide, Mexikóba kellett eljönnöm”

- folytatta a Borsnak az egykori Fradi-vezér.

Berki azt is elárulta jelenleg, milyen a lelkiállapota. Elmondta, hogy míg otthon Magyarországon minden zavaros volt és kereste a kiutat, most úgy érzi, hogy ebben a nyomasztó világban meg kell tudni, hogy ki is vagy és az embernek elsősorban saját magával kell foglalkoznia, ugyanis ezáltal tudunk komoly értékeket adni a családunknak és a szeretteinknek. 

Berkiék nehéz időszakot tudhatnak maguk mögött

Berki Mazsi: „Könyörögtem Krisztiánnak”

Berki Krisztián hamarosan külföldre megy egy időre a büntetőfékezéses per miatt

Berki Krisztián és Mazsi: Csak később derül ki, hogy együtt vagy külön folytatják-e

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)