Berki Mazsi: „Könyörögtem Krisztiánnak”

Berki Krisztián felesége meglepő részletet árult el a kapcsolatuk válságáról.

2022. február 13., 10:26

Szerző:

Egy ideje már tudni lehet, hogy Berki Krisztián és felesége, Mazsi között nincs minden rendben. A kapcsolatuk megromlott, de küzdenek azért, hogy ismét minden a régi legyen. Még szakember segítségét is kérték, hogy visszatalálhassanak egymáshoz. A napokban azonban bombaként robbant a hír, hogy Berki Krisztián mégis elköltözött családjától, és jelenleg egy szállodában él. Erről fotók is készültek, melyeket ITT nézhet meg

A különköltözésről Berki Krisztián részletesebben is beszélt, ám Mazsi nem nyilatkozott a történtekről. Legutóbbi posztjával is azt sugallta, hogy most jobbnak látja csendben maradni.

„Minden ami lényeges, az csendben történik..” Popper Péter
… tudjátok sok mindenre rávilágított az élet az utóbbi időben… és soha nem késő változni és változtatni! Az életemben több olyan pont is van, amit másképp csinálnék, viszont akkor nem lehetnék az aki ma vagyok Nő és Anya”

– írta Mazsi.

Sokaknak azonban ez nem tetszett, azzal vádolták a friss édesanyát, hogy amit tesz, az pont nem a csendben maradás, hiszen az élete minden apró részletét kiteregeti Instagram-oldalán. Berki Krisztián felesége kommentben reagált is a vádakra – szúrta ki a Bors, a válaszából pedig az is kiderült, hogy csak egy valamire kérte férjét, de az nem tartotta be. 

„Tény és való, hogy megosztom az életem egy egy részletét, de mióta megszületett Emma, töredékét mutatom az életemnek. Csak a mihez tartás végett… könyörögtem, hogy ne nyilatkozzon Krisztián"

– írta, majd hozzátette, pont kislányára való tekintettel nem fogja kiteregetni a szennyest, mert nem szeretné, hogy Emma Katerina a média kereszttüzében nőjön fel.

Még több információ a Berki-házaspárról:

Berki Krisztián hamarosan külföldre megy egy időre a büntetőfékezéses per miatt

Berki Mazsi nyilvánosan bocsánatot kért Hódi Pamelától

Berki Krisztián és Mazsi: Csak később derül ki, hogy együtt vagy külön folytatják-e

(Kiemelt kép: RTL Klub Reggeli)