Kiderült, Berki Krisztián édesanyja mit szeretne a fia örökségéből

Berki Krisztián édesanyja csupán egy dolgot szeretne.

2022. június 7., 12:43

Szerző:

Berki Krisztián édesanya, Mayer Júlia elárulta, mire vágyik a fia örökségéből. A gyászoló asszony nem vágyik nagy dologra, csupán egyetlen személyes tárgyra, ami fontos volt a fiának. Az elhunyt sztár és édesanyja kapcsolata sokáig nem volt felhőtlen, ám 10 évvel ezelőtt újra közel kerültek egymáshoz. 

„Nem, nem a 15 millió forintos Rolex órájára. Én azt a gyöngyből készült karkötőt kértem, amit Krisztián mindig magán viselt. Felteszem majd a kezemre, és többet le sem veszem róla. Amíg élek, örökké velem lesz”

- nyilatkozta Berki édesanyja a naphire.hu oldalnak.

Mayer Júlia a lapnak a hírportálnak azt is elárulta, hogy Berki Mazsival tartják a kapcsolatot és nemrégiben láthatta 7 hónapos unokáját, Emma Katerinát, akinek a szemében rögtön a fiát látta. A halál pontos oka máig tisztázatlan a sztár özvegye és édesanyja számára is, ugyanis a nyomozók állítólag Berki Mazsinak sem mondanak semmit. 

„A múlt héten itt volt nálam Mazsi, láttam rajta, hogy ő sem nyugodt. Hozta a kisunokámat, a 7 hónapos Emmát, aki megismert, amikor magamhoz öleltem. A szemében pedig ott láttam a fiamat”

- nyilatkozta az asszony.

Berki Krisztián halála után hetekkel is derülnek ki új részletek

Ebből vette észre edzője, hogy Berki Krisztiánnak súlyos gondjai voltak élete utolsó heteiben

Berki Krisztián halálának ügyében meglepő fordulat állt be

Berki Krisztián temetése: kiderült, ki hagyta ott a titokzatos üzenetet

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)