Schobert Norbert vallomása: Nem akarok Berki Krisztián sorsára jutni

Schobert Norbert vigyáz az egészségére. 

2022. június 11., 10:12

Szerző:

Schobert Norbertet is megrázta Berki Krisztián halála. A fitneszguru maga is megtapasztalta, milyen a halál árnyékában lenni, ugyanis tavaly nyáron a háza előtt kapott sztrókot. Most úgy érzi, hogy túljutott a nehéz időszakon, annak ellenére is, hogy rengeteg bántás éri a közösségi médiában.

„Sokkal jobban odafigyelek, hogy ne hajtsam túl magam, amire korábban azért hajlamos voltam. Ennek ellenére azt gondolom, hogy a sztrókom nem enne a következménye, hanem a covid mellékhatása volt, de ezt persze nem tudom bizonyítani. Nem szeretnék már ezzel foglalkozni, teljesen jól vagyok, nem kell orvoshoz járnom, végleg magam mögött tudhatom ezt az időszakot”

- nyilatkozta a sztár a Blikknek.

Legutóbb azért kötöttek bele Schobert Norbertbe, mert ing helyett egy fehér pólóban érkezett Berki Krisztián temetésére, amelyen fekete minta is volt. Véleménye szerint erről az egészről Berki Mazsit kellene megkérdezni, ugyanis ha bárkinek problémája lehet a viseletével az ő. 

„Azt vallom, ha az ember nem ér el sikereket, nem bántják. Nyilván ennek az ellenkezője is igaz, de sosem hagytam, hogy ezek a céltalan támadások tönkretegyenek, mert nem szeretnék Berki sorsára jutni”

- mondta a lapnak Schobert Norbert.

Még több hír Berki Krisztián halálával kapcsolatban

Berki Krisztián súlyos adósságot hagyhatott hátra, Berki Mazsi próbál törleszteni

Kiderült, Berki Krisztián édesanyja mit szeretne a fia örökségéből

Ebből vette észre edzője, hogy Berki Krisztiánnak súlyos gondjai voltak élete utolsó heteiben

(Kiemelt kép: dfp.hu)