Kiderült, Berki Krisztián milyen kapcsolatban állt Gesztesi Károly utolsó szerelmével

Mattesz Csilla és az elhunyt sztár közel álltak egymáshoz. 

2022. június 1., 08:44

Szerző:

Gesztesi Károly utolsó szerelme, Mattesz Csilla jól ismerte Berki Krisztiánt, ugyanis ő volt a gyermekei úszóedzője. Az edző szerint a 41 éves korában elhunyt médiaszemélyiség pótanyaként tekintett rá, aminek oka az is lehet, hogy erős szeretethiánnyal küzdött. Hozzátette, hogy nagyon jó szülőnek tartotta Berkit, valamint sokszor közvetített közte és Berki Mazsi között, amikor vitatkoztak. 

Az úszóedző a sors fintorának tartja, hogy egykori szerelme, Gesztesi Károly utolsó telefonhívását sem vette fel, ugyanígy járt Berki Krisztiánnal is, aki szerda este telefonált neki utoljára, ám addigra az úszóedző már aludt. Pénteken pedig már jött a tragikus hír a sztár haláláról.

„Szerdán találkoztam utoljára Krisztiánnal, akkor jött el hozzám babaúszásra a kis Emmával. Akkor ölelt meg utoljára. (...) Amikor pénteken Mazsi húga elmondta, hogy megállt a szíve, sokkot kaptam, majd zokogva dobtam egy hátast a vízbe”

- nyilatkozta a Hot! Magazinnak Mattesz Csilla, amit a Blikk szúrt ki. 

Az úszóedző azt is elárulta, hogy Berki Mazsi a férje halála óta már vitte edzésre a kislányát, Emma Katerinát. 

„Neki most a kislánya ad erőt. (...) Nagyon szomorú, le van fogyva, az energiái teljesen kizárnak mindenkit. Nagyon szerette Krisztiánt, jól tudta kezelni a szeretetéhségét. Ha vitáztak, sokszor közvetítettem köztük. Krisztián mindig azt mondogatta: 'Csilla néni, mondd meg a feleségemnek, hogy szeretem!” 

- folytatta a hetilapnak. 

Berki Krisztián halála sokkolt mindenkit

Berki Krisztián feltételezett dílerével kapcsolatban újabb információk láttak napvilágot

Videó: Berki Krisztián temetésén összetört Hódi Pamela

Berki Mazsi megindító beszédet mondott férje, Berki Krisztián temetésén

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)