Berki Krisztián feltételezett dílerével kapcsolatban újabb információk láttak napvilágot

A sztárt május hatodikán találták holtan a lakásában.

2022. május 31., 18:07

Szerző:

Berki Krisztián feltételezett dílerét másodfokon is bűnügyi felügyeletbe helyezte a Fővárosi Törvényszék. K. Istvánt azzal gyanúsítják, hogy korábban drogot adhatott el az elhunyt sztárnak. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője is megszólalt az üggyel kapcsolatban - számolt be róla a 24.hu.

A szóvivő elmondta, hogy K. István ügyével kapcsolatban a törvényszék helybenhagyta az elsőfokú végzést, tehát nyomkövetőt kell viselnie, valamint továbbra sem hagyhatja el a fővárost és Pest megye közigazgatási területét. A Fővárosi Törvényszék szóvivője, Szabó József a hírportálnak elmondta, hogy a gyanúsított fenntartotta a korábbi nyilatkozatait.

Mint megírtuk, néhány héttel ezelőtt K. István vallomást tett és azt mondta, habár ismerte Berki Krisztiánt, kábítószert nem adott el neki. K. István Vecsés egyik elegáns negyedében lakik. Valamint arról is beszámoltunk itt a 168.hu oldalán, hogy kiderült, hogy az utcában élők egy csendes, visszahúzódó férfinak ismerték meg a gyanúsítottat, ezért ők is meglepődtek, amikor a rendőrök megjelentek a házánál Berki halála után néhány nappal. 

Berki Krisztiánt nemrégiben temették el

Videó: Berki Krisztián temetésén összetört Hódi Pamela

Berki Krisztiánt mégsem koporsóban temették el

Berki Mazsi megindító beszédet mondott férje, Berki Krisztián temetésén

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)