Berki Krisztián és feltételezett dílere barátok voltak: itt van minden, amit a férfiról tudni lehet

Egyre több minden derül ki K. Istvánról. 

2022. május 12., 07:21

Szerző:

Mint megírtuk, a rendőrök elfogtak egy feltételezett drogkereskedőt, K. Istvánt, akin Berki Krisztián halálával hozható összefüggésbe. A rendőrség azt is elárulta, hogy  a 42 éves K. István lakásán bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát, továbbá kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat, és vagyonbiztosítás keretében két nagy értékű személyautót foglaltak le. Az eljárás során egy 48 éves budapesti férfit is kihallgattak, akitől marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítményfokozó-szereket foglaltak le.

A Bors több olyan személlyel is beszélt, akik ismerik a férfit. K. István Vecsés egyik elegáns negyedében lakik. Kiderült, hogy az utcában élők egy csendes, visszahúzódó férfinak ismerték meg a gyanúsítottat, ezért ők is meglepődtek, amikor a rendőrök megjelentek a házánál Berki halála után néhány nappal. A lap újságírója K. István otthonába is becsöngetett, ám senki sem nyitott ajtót. 

Közben a Blikk is újabb információkhoz jutott az üggyel kapcsolatban: a lap úgy tudja, hogy az elhunyt sztár lakásán kokaint, marihuánát és injekcióban beadott szteroidokat találtak a nyomozók. Valamint a lap információi szerint K. István és Berki Krisztián évek óta jó barátságot ápoltak, aki korábban autókat is adott kölcsön az egykori focistának.

Berki Krisztián korábban sem tagadta, hogy szteroidokat használ, ám akkor azt mondta, hogy azért állt le a teljesítményfokozókkal, mert gyermeket akart Berki Mazsitól. A Blikknek így nyilatkozott:

„Profi testépítés, sőt, amatőr testépítés sincs szteroidok nélkül. Nincs sport teljesítménynövelők nélkül. Igen, én is használtam”

- mondta évekkel ezelőtt Berki Krisztián.

A 41 évesen elhunyt médiaszemélyiség feltételezett dílere, a 42 éves K. István nem ismeretlen a nyomozók előtt sem, állítólag már több alkalommal is indulhatott ellene eljárás.

További cikkek a tragédiával kapcsolatban