Berki Mazsi álmában sem gondolta volna, ami legutóbbi videója után történt

Berki Mazsi sírva pakolt a legutóbbi bejelentkezésében, férjét gyászolja.

2022. június 28., 12:44

Szerző:

Berki Mazsi megható videót publikált a hétvégén: a felvételen elutazik Indonéziába a kislányával, de nemrégiben tragikus hirtelenséggel elhunyt férjéről is beszél.

Berki Mazsi kezd visszatérni a munkához férje elvesztése után. Legutóbbi posztja egy szponzorált videó, ami azt jelenti, hogy Berki Mazsi folytatja az influencerkedést, amiről az utóbbi időben a legtöbben ismerik.

Berki Krisztián özvegye ezen kívül egy automatikusan eltűnő Instasztorit is publikált, amiben leírja, milyen reakciókat, üzeneteket kapott az utóbbi napokban.

 „Hála és köszönet! Igen, Nektek is köszönöm és hálás vagyok! Ha a szívemre teszem a kezem, akkor azt kell mondjam, álmomban sem gondoltam, hogy ennyi támogató és pozitív üzenetet kapok majd tőletek! Bár az idő végtelen lenne, mert akkor mindenkinek tudnék válaszolni egyesével. Fantasztikus látni és érezni, hogy ennyi jó ember van körülöttem és bizony körülöttetek is! Ígérem Nektek, ezt a rengeteg jóságot egy nap én is visszaadom majd azoknak, akiknek épp szüksége lesz rá. Az emberi összefogás, az emberi szeretet bármire képes! Szeressétek egymást és magatokat! Köszönöm/köszönjük nektek!"

– írja Berki Mazsi, aki arról is posztol most, hogy mennyire élvezi a baba-mama tábort, ahova Indonéziába elrepült kislányával.

Frissítés!

Berki Mazsi a fentiek óta újabb üzenettel jelentkezett Baliról. Azt írja, most már tudja, mit jelent elveszíteni, illetve elismeri, hogy két nagy feladata van most. Kattintson ide a részletekért!

Olvassa el ezeket a híreket is Berki Mazsiról!

Berki Mazsi szívszorító posztot tett közzé apák napja alkalmából

Berki Mazsi megtörte a csendet: Krisztián kért még egy utolsó esélyt

Berki Mazsi szívszorító vallomást publikált: Új fejezet

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)