Berki Mazsi vallomása: önzetlenül szerettem ezt az embert, aki annyian utáltak

Berki Mazsi elsírja magát a videóban, amit a YouTube-ra posztolt arról, hogy van most.

2022. június 26., 09:28

Szerző:

Berki Mazsi a YouTube-ra posztolt egy videót arról, hogy repülővel, Dubaj érintésével megy egy táborba hét és fél hónapos kislányával, Berki Emma Katerinával. A videó a csomagolás pillanataival kezdődik, és Berki Mazsi többször is elsírja magát, miközben beszámol a nézőknek arról, hogyan érzi magát most.

A következőket mondja az alább megtekinthető videóban:

„úgy érzem, hogy azért kell, hogy ezeket a felvételeket megcsináljam, hogy könnyebb legyen. És hogy idővel túl tudjak lépni, és mikor legközelebb a bőröndöt fogom pakolni, akkor ne arra gondoljak, hogy egyébként most hárman vagy négyen mentünk volna. Nagyon-nagyon nehéz napokat élek meg, és nagyon hullámzom. Sokszor tudok mosolyogni, és a kislányom előtt próbálok nagyon-nagyon erős lenni, mivel neki egy magabiztos, boldog anyára van szüksége.
Ettől az utazástól, ahova most elrepülünk, azt várom, hogy egy kicsit megerősödöm lelkileg annyira, hogy nem kell majd mindennap sírnom, és kicsit tudok majd a jövőbe tekinteni, és nem mindennap rágódom valamin, ami a múltban történt. Nem teszem föl a miérteket és nem hibáztatom magamat annak ellenére, hogy tudom, hogy mennyi mindent megtettem. Azon kevés ember közé tartozom, aki önzetlenül tudta szeretni azt az embert, akit annyian utáltak. És nagyon-nagyon sokat köszönhetek neki, rengeteg mindent.”

Berki Mazsi azt várja ettől az úttól, hogy jobb állapotban tér majd haza, mint amilyenben most van, és megköszöni, hogy annyian imádkoznak értük és „küldenek energiát”.

A videóban a repülőútról is mutat felvételeket, valamint a szállodából, ahova megérkeztek.

Berki Mazsi roppant nehéz időszakot él most meg

Berki Mazsi szívszorító posztot tett közzé apák napja alkalmából

Berki Mazsi megtörte a csendet: Krisztián kért még egy utolsó esélyt

Berki Mazsi szívszorító vallomást publikált: Új fejezet

(Kiemelt kép: YouTube/ABerkik)