Botrány: Berki Krisztiánra a halála előtt rendőrt hívott Mazsi, a szomszédok mindent elmondtak

Berki Krisztián utolsó napjain rengeteget veszekedett a házaspár.

2022. szeptember 5., 06:14

Szerző:

Megdöbbentő dolgokra derült fény! Berki Krisztián halála előtt, Mazsi rendőrt hívott a férjére a IX. kerületi lakáshoz, ahol a tragédia bekövetkezett. 4 hónappal az izomceleb halála után a szomszédok tálaltak ki arról, hogy mit láttak, sőt még egy videófelvétel is napvilágot látott. 

„Az alapján, amit Krisztiánból láttunk, mindig kedves, előzékeny és nyugodt volt. Amikor a felesége megjelent, akkor viszont dulakodás, üvöltözés és borzalmas ajtócsapkodás hallatszott ki a házból. Mazsi ilyenkor üvöltözve pénzt követelt Berkitől”

- mondta egy szomszéd a Blikknek.

Állítólag Berki Mazsi utoljára két nappal a tragédia előtt járt a házban és akkor a szomszédok is hallották, hogy börtönnel fenyegeti a férjét. Végül rendőröket is hívott a házhoz, de Berki Krisztián nélkül távoztak. Az elmúlt hónapokban a gyászoló özvegy azt állította, hogy ő végig a férje mellett volt. 

„Az utolsó hetekben biztosan nem. Borzalmasan viselkedett mások szeme láttára, ez véleményem szerint minden embert és minden férfit megviselne”

- folytatta a szomszéd a lapnak.

Egy másik lakónak szintén hasonló emlékei vannak Berkiékről:

„Mazsi egyszer sem moderálta magát, magából kikelve, mocskos dolgokat üvöltözve fenyegette Berkit. Nem zavarta, hogy az egész ház zeng. A halála előtti este Berki az erkélyen panaszkodott valakinek, hogy Mazsi ráhívta a rendőröket. Sírt. Szerintem nagyon megviselte, ahogy a felesége bánt vele.”

 A Blikknek a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya is megerősítette, hogy riasztották őket a helyszínre:

„A IX. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2022. május 3-án 15 óra 10 perckor intézkedtek, mert egy nő bejelentése szerint a férje megragadta a karját és megrángatta. A férfi elmondása szerint ő nem nyúlt a feleségéhez. A nő orvosi ellátást nem igényelt, könnyű testi sértés miatt azonban magánindítvánnyal élt, a kapitányság a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségre küldte meg.”

Berki Mazsi az ügyben egyelőre nem nyilatkozott. A helyszínen készült képet és videót ide kattintva tekintheti meg.

Berki Mazsiról még több

Durva vádak Berki Krisztián édesanyjától, szerinte Berki Mazsi felelős a fia haláláért

Berki Mazsi szívbemarkoló üzenete: Nekem most két nagy feladatom van

Berki Mazsi vallomása: önzetlenül szerettem ezt az embert, aki annyian utáltak

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)