Berki Krisztián anyja egyre dühösebb Berki Mazsira: Nem maradhat büntetlenül

Berki Krisztián édesanyja tudni véli, hogy Berki Mazsi miért provokál mindenkit direkt.

2022. szeptember 21., 08:43

Szerző:

Berki Krisztián édesanyja dühösen nyilatkozott (volt) menyéről, Berki Mazsiról a Bors című lapnak. Júlia úgy látja, májusban elhunyt fiának felesége tudatosan provokálja őt és az egész országot azzal, hogy újra kapcsolatban van – igaz, maga Berki Mazsi soha sehol nem nyilatkozott semmit erről az állítólagos kapcsolatról, a közösségi médiában sem jelentetett meg róla semmit.

Berki Krisztián édesanyjának mégis rosszul esik, hogy fiának volt felesége máris új férfi oldalán él. A következőképpen fogalmaz:

„sokszor én szégyenlem magam, ahogy megyek az utcán és látom az emberek tekintetében a sajnálatot irányomban… A szívem megszakad! Ez a nő úgy viselkedik, mintha Krisztián soha nem létezett volna. A fiam sírján még meg sem száradtak a virágok...”

A fiát gyászoló édesanya szerint Berki Mazsi büntetést érdemel azért, hogy új kapcsolatát nem titkolja elég jól. Ha a szomszédoknak hinni lehet, azt például elég jól titkolta Berki Mazsi hosszú ideig, hogy Berki Krisztián fizikailag bántalmazta, így végülis jogos megjegyzés, hogy akkor új kapcsolata hogyan derülhetett ki ilyen gyorsan. Júlia asszony szerint mindenesetre Berki Mazsi büntetést érdemel azért, mert a követőknek és a sajtónak sikerült kinyomoznia új kapcsolatát:

„az biztos, hogy nem maradhat büntetlenül, hogy Krisztián családjával együtt mindenkit provokál ebben az országban. Mert, hogy direkt csinálja afelől senkinek se legyen kétsége.”

Az interjúból kiderül továbbá, hogy Berki Krisztián édesanyja Berki Mazsi indítékait is tudni véli:

„azért csinálja nyilvánosan, mert ugyanaz akar lenni, mint a fiam volt: botrányhős. [...] Mazsi a fiam helyébe akar lépni, ezen dolgozik már egy ideje. Csak azt felejti el, hogy van két nagy különbség közte, és a fiam között. Krisztián egyéniség volt és bár nyereséget remélt, sosem gázolt volna át senkin. ”

Hogy Berki Mazsi hogyan látja ezt a kérdést, azt viszont továbbra sem lehet tudni, mert új kapcsolatának a létét még megerősíteni sem hajlandó, továbbra sem beszél magánéletének erről a részéről. Ehelyett, úgy tűnik, a Dancing With The Stars adásaira való felkészüléssel foglalja el magát.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)