Hoppá, Kulcsár Edina mégis feltűnt a Dancing with the Starsban!

Úgy volt, hogy Kulcsár Edina is benne lesz az évadban, aztán Berki Mazsi lett helyette, de aztán...

2022. október 16., 09:06

Szerző:

Amikor a TV2 bejelentette, hogy melyik celebek táncolnak majd a Dancing with the Stars idei évadjában, Kulcsár Edina neve is ott volt a listán. A modell-influenszer azonban az egyik próbán rosszul lett, aztán kiderült, hogy terhes, így a gyakorlást abba kellett hagynia, és kiderült, hogy a műsorban az ő helyét Berki Mazsi veszi majd át.

Ezek után nagy meglepetés volt, hogy Kulcsár Edina mégis feltűnt tegnap, azaz szombat este a Dancing with the Stars adásában. Még nagyobb meglepetés az lett volna, ha terhesen lenyom valami akrobatikus koreográfiát, de ehelyett igazából azért jött, hogy a Párharc című műsort promózza. A Párharc a TV2 válasza a Nyerő Párosra: celebpárok fognak benne egymással vetélkedni hétfőtől. És igen, Kulcsár Edina is benne lesz G.w.M-mel együtt. Íme, hogyan beszélgetett minderről a harmadik kisbabáját váról médiaszemélyiség Kiss Ramónával és Stohl Andrással.

Amint az a beszélgetésben szóba kerül, volt némi feszültség ebben a Párharcban Kulcsárék és Varga Viktor között. Ezzel próbálja felkelteni az érdeklődést a műsor iránt a következő előzetes.

(Kiemelt kép: TV2/Dancing with the Stars)