Íme egy celeb, aki bevallja: nem szívesen áll oda Berki Krisztián mellé

„Homlokegyenesen ellentétesen gondolkodunk” – kemény kritika érkezett Berki Krisztiánnal szemben.

2021. december 17., 10:06

Szerző:

Folytatódik Szabó Győző interjúsorozata a Blikknél, a legfrissebb beszélgetés videóját ide kattintva lehet megtekinteni. Az interjúalany Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó volt és szóba került az utóbbi időben rengeteget szereplő Berki Krisztián is. Bárdosi a múlt héten tűnt fel a Hal a tortán című celebes-vacsoráztatós realityben a TV2 Séf csatornán. A sportoló Demcsák Zsuzsával közös részekben tűnt fel, ebben volt a padlóraesős bulizás, velük szerepelt még Molnár Andi, Rippel Ferenc és Kovács Dóra.

Bárdosi a friss interjúban hosszasan beszél az ilyen realityszereplésekről, és kiemeli, hogy mindent már nem vállal el. Válogat aszerint is, hogy mi fog vele történni a műsorban, de aszerint is, hogy kivel együtt kell kamerák elé állnia.

„Vannak olyan celebritások, akiből celebritásokat csináltak, akik mellé nem szívesen állok oda, mert homlokegyenesen ellentétesen gondolkodunk”

– mondja Bárdosi, majd egy konkrét nevet is említ.

„Berki Krisztiánnak mit tudnék én mondani? Találkoztunk már, elbeszélgetek én vele, nem vagyunk rosszban, de nem tudom... Neki Bentley-je van, én meg elvagyok a családi kocsival. Csakhogy én láttam az autóm törzskönyvét, ő soha”

– szúr oda Bárdosi Sándor Berki Krisztiánnak, aki most jó időre el volt tiltva a vezetéstől, és aki a legutóbb második kislánya megszületése és házassági válsága kapcsán került címlapra.

Bárdosi egyébként azt mondja, nagyjából érzésre, illetve a józan paraszti eszére hagyatkozva dönti el, hogy mit vállal és mit nem. Utal arra, hogy valószínűleg nem menedzseli magát a lehető legprofibban, ha realityszereplésekről van szó, mert az összeg, amit kap, nem áll arányban azzal, hogy milyen teljesítményt nyújt a többiekhez képest:

„sokszor műsorokban azt érzem, én vagyok az egyedüli barom, aki odamegy tök kevés pénzért, mindenki többet keres nálam, de mindig én csinálom meg a műsort.”

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)